Melyik név tetszik jobban? Alina, Emilia, Olivia?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk, igy mindenképp nemzetközi nevet szeretnénk.2020. nov. 7. 17:39
12/23 anonim válasza:
Emília, aztán Olívia
Mindkét név nagyon szép,én személ szerint biztos ezekből válogatnék
15/23 anonim válasza:
Olívia kislányom miatt én erre szavazok, de mind szép. Az Olivia kulfoldon nagyon felkapott ha jol tudom, de ha ez nem zavar en ezt adnam. Esetleg Amelia?Nekem ez ugrott be. Bar ez gyakorlatilag Emília csak mashogy írva.
16/23 anonim válasza:
En is ugy tudom hogy angliaban tucatnev az olivia. Az Alina kulonlegesebb en erre szavazok. (+ az olivia szerintem oregasszony nev:))
17/23 A kérdező kommentje:
Az Emilia itt Németországban az idém top1 és ez engem zavar. Férjem szerint ezzel nem kell foglalkozni, de tényleg minden játszótéren van 1-2 gyerek. Olivia is top 10. Alina meg ott van a top40-nél.
2020. nov. 8. 08:21
19/23 anonim válasza:
Olívia és Emília tetszik. Alina így magyar füllel annyira nem, de ha külföldön éltek az is jó lehet, mert hangzásra amúgy szép. Talán az Olívia tetszik legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!