Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek 24-26 hónap van a 2...

Akinek 24-26 hónap van a 2 gyerek között, mesélnétek?

Figyelt kérdés
Milyen ekkora különbséggel? Mennyire volt nehéz az első pár hónap? Milyen előnyeit és hátrányait látjátok annak, hogy ennyi van közöttük? Hogy viszonyul a nagyobb a kicsihez?
2020. nov. 6. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:

34 és 21 hónap van köztük, ha érdekel így is. :)

A szűk 3 év a terhesség szempontjából teljesen jó volt, a szűk kettőnél azért nehéz volt, mert még nagyon kicsi volt a középső.

Az előnye számomra az, hogy összességében egykupacban vannak a gyerekeim, és így könnyebb programokat szervezni.

Kezdetben mindig örültek a kicsinek, szépen játszottak vele, az egymás gyilkolása óvodás kor körül kezdődött inkább, és már mindenki iskolás, de bőven tart, pláne, hogy a nagy közben flegma kiskamasszá érett :D

Az első 1 év a két kisebbel, amíg még óvodába se ment a középső, aki amúgyis egy rettenetesen makacs, kitartóan hisztiző perszóna volt :) na az egy igen hosszú év volt.

2020. nov. 6. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is 34 hónap van a nagy és a középső között és most a középső és a kicsi között is 34 hónap lesz mire megérkezik decberben.

Nagyon jó testvér a 2 nagy. Nem mondom, hogy nem ölik néha egymást, nem veszekednek. De ettől függetlenül nagyon szeretik egymást. Nekem a középsővel még most dackorszakban is sokkal könnyebb mint a naggyal volt.

2020. nov. 6. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Már 11 és 13 évesek, de amióta járni tudnak másról sem szól a napunk, mint a szétválasztásukról. Ezért érdemes volt kis korkülöknbséggel szülni ...
2020. nov. 6. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! 26 hónap van a gyermekeim között, két fiú.. :D hát az első hónapok nem voltak könnyűek, főleg amiatt, hogy a két gyereknek teljesen más volt az igénye. A kicsit szoptattam, a naggyal menni kellett volna, lekötni stb. Család sokat segített. Aztán később, amikor a kicsi már mászott, a nagyfiú meg épített (volna)... :D túléltük, de kezdetektől nagyon jó tesók, akárhova mentünk, a nagy büszkén mutogatta a kisöcsit, cuki volt. Most már puszilkodnak, imádják egymást. Persze a kicsinek mindenben minta a nagy, rosszalkodásban is :D Összességében nem bántuk meg a kis korkülönbséget, szerencsénk is volt velük persze. Nem mentem vissza dolgozni köztük, nekem kicsit már sok volt egyben a 4 év... :D
2020. nov. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!