Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kezelhetetlen a 4 éves gyereke...

Kezelhetetlen a 4 éves gyereket mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Gondolom már a társaság hiánya a baja mert októberben 6 napot ment összesen betegség meg koronavírus miatt is zárva volt, múlthéten őszi szünet, most a héten meg már megint lett egy fertőzött óvónő. Dobálja a játékokat, visszafelesel, 20x kell rászólni, hogy kezdj már el öltözni, boltba folyton hisztizik stb. Már az idegeimmel játszik, direkt provokál egész nap. Délután se alszik már 2 hete, nem fárad el gondolom. Ma már 2x kezdtem el a sírást úgy érzem nem bírom tovább, apja sokat dolgozik, folyton én vagyok vele. Kikészülök már ettől a járványhelyzettől is, itt van 4 éves és nem jár oviba én meg dolgozni nem tudok menni.
2020. nov. 5. 19:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Múlthéten volt mamánál 3 napot, de már az se segít
2020. nov. 6. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nincs mese, pincébe zárd be száraz kenyeret és vizes adj neki és addig meg végezd a dolgodat nyugodtan majd este azért ne felejtsed el, menj le érte
2020. nov. 6. 07:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyerektársaságot keress neki, lehetőleg minden nap. (Lehet így csinálod, de nem írtad.)
2020. nov. 6. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!