Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kérnél babysitter...

Mennyi pénzt kérnél babysitterkedésért?

Figyelt kérdés

Hétköznap fixen kellene egy személy, aki 2 órát vigyáz a 2 éves lányomra. Ti mennyit kérnétek ezért? Mennyi lenne a reális ár?

Visszamenten dolgozni, de sajnos a bölcsikben nincs hely. Váltott műszakban tudjuk megoldani a férjemmel és lenne kB 2 óra átfedés, amikor nincs ki vigyázzon a gyerekre.

Bármilyen más ötletet is szívesen fogadok.

(sajnos a nagyszülők/család nem opció, dolgoznom pedig muszáj)

2020. nov. 3. 14:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ha találtok megbízható nyugdíjast a közelben, 1000ft-ért is vállalja. De valóban ha utazni kell vagy valami akkor már több lesz. De szerintem 2000 Ft-ért mindenképp kell találnotok.

Tudod mire gondolok meg? Öcsém most végzett az egyetemen de meg nem talált melot. Most nem is túl egyszerű ugye... Szoval esetleg egy végzett vagy passzív féléves egyetemista?

2020. nov. 3. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Pesten biztos aranyáron van, de vidéken, pláne, ha alvásidő, max 1500/2 óra.
2020. nov. 3. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem erre csak fiatalos, megbízható nyugdíjas lenne vevő, mert minden nap 2 óra elég necces... Egy fiatal így dolgozni sem tudna mellette. Vagy az lenne még megoldás, ha 2 szittert vennétek fel és, mert 2 napot biztos jobban tudnak vállalni, mint 5öt.
2020. nov. 3. 16:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm,erre nem is gondoltam!

Lehet, hogy tényleg jobban járnánk kettővel (mondjuk már annak is örülnék, ha legalább 1 jelentkezne)

Elnézést a lepontozásért, nem én voltam. Számomra minden válasz nagy hasznos volt!

2020. nov. 3. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyileg hol vagytok?
2020. nov. 3. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Melyik varosban vagytok?

Pest az inkább 1500 +útiköltség, vidék 1000+utikoltseg persze ha utaznia kell.

2020. nov. 3. 18:37
 17/18 A kérdező kommentje:

Paks.

Végül gyorsabban sikerült, mint gondoltam.

Iszonyatos túljelentkezés volt.

Az itteni órabér 1500 ft.

2020. nov. 3. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az annyida nem vészes 😊 de jól nézd meg hogy kire bizod a babád.
2020. nov. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.