Mennyi pénzt kérnél babysitterkedésért?
Hétköznap fixen kellene egy személy, aki 2 órát vigyáz a 2 éves lányomra. Ti mennyit kérnétek ezért? Mennyi lenne a reális ár?
Visszamenten dolgozni, de sajnos a bölcsikben nincs hely. Váltott műszakban tudjuk megoldani a férjemmel és lenne kB 2 óra átfedés, amikor nincs ki vigyázzon a gyerekre.
Bármilyen más ötletet is szívesen fogadok.
(sajnos a nagyszülők/család nem opció, dolgoznom pedig muszáj)

Szerintem ha találtok megbízható nyugdíjast a közelben, 1000ft-ért is vállalja. De valóban ha utazni kell vagy valami akkor már több lesz. De szerintem 2000 Ft-ért mindenképp kell találnotok.
Tudod mire gondolok meg? Öcsém most végzett az egyetemen de meg nem talált melot. Most nem is túl egyszerű ugye... Szoval esetleg egy végzett vagy passzív féléves egyetemista?

Utolsó! Köszönöm,erre nem is gondoltam!
Lehet, hogy tényleg jobban járnánk kettővel (mondjuk már annak is örülnék, ha legalább 1 jelentkezne)
Elnézést a lepontozásért, nem én voltam. Számomra minden válasz nagy hasznos volt!

Melyik varosban vagytok?
Pest az inkább 1500 +útiköltség, vidék 1000+utikoltseg persze ha utaznia kell.
Paks.
Végül gyorsabban sikerült, mint gondoltam.
Iszonyatos túljelentkezés volt.
Az itteni órabér 1500 ft.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!