Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felkeltitek korán a férjeteket...

Felkeltitek korán a férjeteket hétvégén, vagy hagyjátok bealudni, ha amúgy elvagytok jól a babával, mindent meg tudtok csinálni mellette?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 08:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
26%
Ha ő hajnali négykor menne dolgozni, keltsen fel téged akkor is ha te ráérnél hétkor kelni?
2020. nov. 1. 11:45
 32/38 anonim ***** válasza:
60%
14es akkor mienk sültél ha ekkora teher a gyerek hogy a nagyszülők nyakára lököd őket hogy te szexelhess? Nem lett volna jobb macskát venni ha már ennyire nem bírtok a hormonjaitokkal? Komolyan röhejes..megcsinálni a gyereket azt megy utána meg neveljék a nagyszülők hogy anyuci tudjon keffenteni meg szundikázni ne kelljen a saját gyerekével foglalkozni. A te anyádék is lepasszoltak állandóan? Vagy csak neked ekkora teher a gyerek? Aztán meg majd sírsz ha az öregek otthonában a férjed léce már nem áll fel a gyerekek meg nem érne rá meglátogatni mert kell nekik az én idő te meg penészedj be . Igen sok nő ott rontja el hogy potyogtat világba de a kolbász az fontosabb mint a gyerek és a nagyszülőket terhelik a kölykeikkel.
2020. nov. 1. 11:50
 33/38 anonim ***** válasza:
26%
Csatlakozom az en sem ertem a kerdest taborhoz. Most buksisimit varsz vagy mit? Mert nekem ugy tunik, h ezert irtad ki a kerdest. Nem, normalis ember nem kelti fel a parjat a semmiert. Ez evidens.
2020. nov. 1. 12:00
 34/38 anonim ***** válasza:
67%
Nalunk 90%-ban a férjem kel fel a gyerekekkel. Nekem világ életemben egy szenvedés volt a reggeli kelés, nagyon nehezen térek magamhoz, ellenben késő estig fennmaradni nem probléma, meg éjjel többször kelni a gyerekhez sem. Sokszor este dolgozom fektetés után. Ezért nekünk úgy van, hogy enyém az éjszaka, apjuké a reggel, én egy kicsit tovább alszom, csinálnak nekem kávét, és azzal ébresztenek :) ha a férjem valamiért nagyon ki van dőlve, beteg, akármi miatt nem megy a megszokott forgatókönyv, akkor viszont erőt veszek magamon és felkelek én, hagyom még pihenni.
2020. nov. 1. 12:01
 35/38 anonim ***** válasza:
83%
14, na tudod mikor felügyelné anyám minden hétvégén a kölyköt... ő is felnevelt 3 gyereket, az enyémet nem fogja. Igen, néha ott van a gyerek, ha megkérem vigyáz rá, de nehogymár ő pesztrálgassa helyettünk. Sokszor csak hétvégén van együtt a család. Szerintem neked nem kellett volna szülni, ha minden hétvégén lepasszolod...🤣
2020. nov. 1. 12:43
 36/38 anonim ***** válasza:
19%
Nem szoktuk egymást felkelteni, csak ha ok van rá. Megyünk valahová, vagy amit éppen csinálunk, azzal egyedül nem boldogulunk. Amúgy dolgozom, 11 órát vagyok távol a munkám miatt, a férjem helyben dolgozik, ő jóval előbb itthon van. Ettől függetlenül hétvégén főzök, sütök majdnem minden hétvégén, mosogatok, mosok, takarítok, ha szükséges, leckét csinálok a fiammal és tanulok vele. A férjem besegít, vagy közös programot csinálnak a fiunkkal, én meg addig magammal foglalkozom. Mindketten korán kelünk, úgyhogy szerintem aludjon mindenki legalább hétvégén, ha tud tovább aludni. :)
2020. nov. 1. 14:07
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ. :-) :-)
2020. nov. 1. 14:57
 38/38 A kérdező kommentje:
Az indokolatlanul kötekedő kommentet is kitörölték, that's one for me, dawg 😁
2020. nov. 1. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!