Kiderült hogy a feleségem kisfiút fog szülni de teljesen tanácstalanok vagyunk hogy a Gyöngyösi re milyen fiú név passzol?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nagyon meg köszönném :)2020. okt. 31. 17:09
12/27 anonim 

válasza:

Ha már a családnévvel szívni fog külföldön, én keresztnévnek nem adnék Zalánt, Győzőt meg ilyesmit.
Inkább Dániel, Péter, Ádám, Marcell, stb.
A Mártont is felejtsd el hozzá. Nagyon baromfis az összhatás.
13/27 anonim 

válasza:

12es, nemmindenki megy ám külföldre.
14/27 anonim 

válasza:

Nekem az ehhez hasonló nevekkel - vagyis a ritmusával- tetszik a legjobban a 'Gyöngyösi' vezetéknév: Máté, Kornél.
- ^ ^ - -
(tá - ti - ti tá - tá)
15/27 anonim 

válasza:

Gyöngyösi Dániel ugrott be elsőként vagy
Gyöngyösi Gábor
Gyöngyösi Krisztián
😊
19/27 anonim 

válasza:

Szerintem a normális magyar fiúnevek közül nagyjából egyikkel sem fogtok mellé lőni. Nyilván nem a Noelre és társaira gondolok, hanem például: Gyöngyösi Péter, Márk, Levente, Marcell, Máté, Attila, Ábel, stb, stb. Szerintem ez mind jól hangzik, szép a vezetéknevetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!