Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy bodyból nem jön ki az...

Ha egy bodyból nem jön ki az ételfolt, akkor kidobod, vagy még pl pizsinek ráadod?

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 08:41
A kérdező szavazást indított:
Kidobom
Ráadom
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Festősnek, vagy itthoni homokozós/játszós udvarinak használom.

Ha fullosan foltos, akkor befogom cseréptakarító rongynak.

2020. okt. 29. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak pizsinek, hanem ugyanúgy mint addig. Max. az orvoshoz nem abban viszem.

De nagyon ritka, hogy valami nem jön ki.

2020. okt. 29. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Hát nem tudom, nekem nagyon igényes a hozzáállásom ebben, én még itthonra se nézem el, ha pár milliméternél nagyobb folt van egy ruhán. De ez én vagyok, és ez senkit se zavar, van pénzünk újat venni, vagy túrni, párszáz forinton nem múlik, hogy rendesen nézzen ki a gyerek. Hozzánk sokszor jönnek ismerősök, haverok, rokonok, nem szeretem, ha foltos a ruhája.
2020. okt. 29. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

A háta közepéig összekakálni vagy pürével maszatolni itthonra jó a "játszós".

A saját ruháimat sem dobom ki egy darab folt vagy beleakadós lyuk miatt, tökéletes itthonra vagy takarítós öltözéknek.

2020. okt. 29. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a frosch folttisztito eddig meg mindent kihozott. Kiveve répa meg sütőtök talán de ha az a menü akkor szkafanderben eszik. Illetve ha a body fehér alapon mintás akkor hipozom. A minták nem nagyon szoktak kijönni csak a teli színesek. De ha a hipo tönkreteszi akkor kuka.

Egyébként a konkrét kérdésre nem. Nem adok rá foltos ruhát. Irtózom tőle. A ma esti rugiján maradt folt, megy is a hipoba ha a frosch nem szedi ki, de szerintem k fogja.

2020. okt. 29. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Az igényesebb anyukák miért vannak lepontozva? Nektek nem mindegy, ki mibe öltözteti a gyereket?
2020. okt. 29. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

6: én az igénytelen 4-es vagyok, és nem pontoztam, mert szerintem normális hangnemben megfogalmazott véleményt pontozni hülyeség, hiszen attól még hasznos lehet a válasz.

Sajna ma valami ritka szar ez a fórum, mert MINDEN ma megválaszolt kérdésnél lepontoztak a fenébe, a legjobb az itteni válaszom minősítése, 68%... Érik a nap, amikor hagyom a francba, aztán vagdalkozzon egymás között ugyanaz az két tucat bezzeganya, szaranya és notórius gyerektelen.

2020. okt. 29. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
6 szerintem azért mert sokaknak pazarlás kidobni egy amúgy meg “jó” ruhát. De szerintem mindenki csinálja úgy ahogy neki jó. Azzal mondjuk tudok azonosulni, hogy festéshez legyen egy külön fehér body. Akar meg jól is nézhet ki egy idő után 😀 5 voltam.
2020. okt. 29. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

A környezettudatosság teljes hiánya nekem nem fér össze az igényességgel.

Hipózni, drasztikusan vegyszerezni, nehogy foltos maradjon (utána ezzel érintkezik a gyerek bőre). Utána meg kivágni a francba a teljesen használható ruhadarabot, ha maradt egy gombostűfejnyi folt is.

Nem pénz kérdés, hogy nem veszek két hónapra újabb és újabb garnitúra ruhát.

2020. okt. 29. 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez a korával változott. 4 hónapos koráig annyi ruhája volt,hogy ha minden kétszer öltöztetem sem érünk a végére. Kicsit túltoltam első gyerekesként ezt a babaruha vásárlás dolgot,meg arra sem számítottam hogy több zsák újszülött holmit kapunk ajándékba. Akkoriba könnyen megváltam egy egy bodytól,ami esetleg kakis lett. Ugye más fajta folt akkor még nem volt,nem ette le,nem koszolta össze. Most 10 hónapos,na most már maszatol a pürékkel ő is rendesen. Mászik,ezért piszkosabbak,viseltesebbek lesznek a ruhái. Én először megpróbálom kiszedni a foltot,ami nem szokott sikerülni,csak halványabb lesz,mert én sem tartom jónak az erősebb vegyszereket. De ráadom ugyanúgy,mint itt sokan írták pizsinek vagy itthonra. Minden nap lekajálja úgyis. Külön polcon vannak az itthoni,foltos,nyúzottabb ruhái és külön az elmenős,utóbbiból egyre kevesebb van,mert az is foltos lesz.😂 A vállalhatatlan kategóríát természetesen kidobom,vagy takarítok vele.
2020. okt. 29. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!