Ha egy bodyból nem jön ki az ételfolt, akkor kidobod, vagy még pl pizsinek ráadod?

Festősnek, vagy itthoni homokozós/játszós udvarinak használom.
Ha fullosan foltos, akkor befogom cseréptakarító rongynak.

Nem csak pizsinek, hanem ugyanúgy mint addig. Max. az orvoshoz nem abban viszem.
De nagyon ritka, hogy valami nem jön ki.

A háta közepéig összekakálni vagy pürével maszatolni itthonra jó a "játszós".
A saját ruháimat sem dobom ki egy darab folt vagy beleakadós lyuk miatt, tökéletes itthonra vagy takarítós öltözéknek.

Nekem a frosch folttisztito eddig meg mindent kihozott. Kiveve répa meg sütőtök talán de ha az a menü akkor szkafanderben eszik. Illetve ha a body fehér alapon mintás akkor hipozom. A minták nem nagyon szoktak kijönni csak a teli színesek. De ha a hipo tönkreteszi akkor kuka.
Egyébként a konkrét kérdésre nem. Nem adok rá foltos ruhát. Irtózom tőle. A ma esti rugiján maradt folt, megy is a hipoba ha a frosch nem szedi ki, de szerintem k fogja.

6: én az igénytelen 4-es vagyok, és nem pontoztam, mert szerintem normális hangnemben megfogalmazott véleményt pontozni hülyeség, hiszen attól még hasznos lehet a válasz.
Sajna ma valami ritka szar ez a fórum, mert MINDEN ma megválaszolt kérdésnél lepontoztak a fenébe, a legjobb az itteni válaszom minősítése, 68%... Érik a nap, amikor hagyom a francba, aztán vagdalkozzon egymás között ugyanaz az két tucat bezzeganya, szaranya és notórius gyerektelen.

A környezettudatosság teljes hiánya nekem nem fér össze az igényességgel.
Hipózni, drasztikusan vegyszerezni, nehogy foltos maradjon (utána ezzel érintkezik a gyerek bőre). Utána meg kivágni a francba a teljesen használható ruhadarabot, ha maradt egy gombostűfejnyi folt is.
Nem pénz kérdés, hogy nem veszek két hónapra újabb és újabb garnitúra ruhát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!