Mi viszi ki az ételfoltokat a babaruhákból?
Figyelt kérdés
Vanish oxy action sem segít2012. jún. 18. 11:47
1/8 anonim válasza:
Semmi. Ha leeszi azonnal le kell venni, és kimosni, ha hagyod beleszáradni, akkor más csak az ecetes olló segít.
2/8 anonim válasza:
én a Vanish szappanját használom, alaposan bele kell dörzsölni és kézzel is dörzsölgetni, majd így kiöblítés nélkül mehet be a többi ruha mellé a mosógépbe
nekem ez eddig szinte mindent foltot kihozott (ami két picur mellett van bőven :)
3/8 anonim válasza:
Mosószappan, vagy nem tudom állítólag a jar mosogatószert rá a foltra, hagyod kicsit és kidörzsölöd belőle. Én most kaptam ezt a tippet anyumtól , régi pólóból barackfoltot kiszedte!
4/8 anonim válasza:
fehérítő vagy ariel folteltávolító.
5/8 Disi válasza:
Vanish szappannal dörzsölés + áztatás és utána nekem ki szokott jönni szinte minden. Sima áztatás nálunk sem volt elég.
6/8 anonim válasza:
Én egyből megtörlöm popsitörlővel, leveszem a lányomról és viszem a szennyesbe. Mosásnál adok hozzá Vanish-t és folt volt s nincs.
Nekünk eddig ez mindig bevált!
7/8 anonim válasza:
Marhaepe szappan. Kíméletesebb a környezethez és a baba bőréhez is. Talán még olcsóbb is mint a vanish.
8/8 krisztivan válasza:
A legolcsóbb és legkíméletesebb az a NAP:-))Rakd ki délben a napra a ruhákat és kiszívja a foltokat.Persze szines ruháknál oda kell figyelni de én a fehéreket nem szoktam minden féle "csoda"mosóval mosni.Az ételfoltot kiveszi a nap is:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!