Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi ideig normális a...

Mennyi ideig normális a gátmetszés utáni gátfájdalom?

Figyelt kérdés
Pont egy hónapja szültem és eddig tényleg csak sok állás után jelentkezett nyomásszerű fájdalom a gátnál, de pár napja már folyamatosan fáj alig tudok állni, ülni, de még feküdni is, szinte nem is látni hol vágták, kicsit lila de nem dagadt. Valaki volt így?

2020. okt. 24. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1 hónapig rendszeresen. Utána már csak ha front volt illetve mielőtt megjött a menzeszem. De még hónapokig..
2020. okt. 24. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Van, akinek évekig

Nekem 5 hét volt, hogy egyáltanán a varrat kiesett...

Simán 2 hónap után már nem fájt. Szexnél, ha nem figyeltem, akkor kb 8 hónapig az első pár pillanat kellemetlen volt.. elején fájt is.

Ilyen, mint neked nem volt, de nagyon kicsi metszést kaptam...

2020. okt. 24. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es Nem tartozik ide, de csináltuk abban is, és nem szakadás volt csak vágtak.
2020. okt. 24. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
8 hónap után is erzem. Bár már nem faj annyira.
2020. okt. 24. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
5 hónapig 2.babánàl. már én is megijedtem mert elsőnél ilyen nem volt. Bepanten segített olykor aztán észrevétlen elmúlt egyszer csak.
2020. okt. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!