Mikor és hogyan szőrtelenítettetek először gátmetszés után?
Figyelt kérdés
December hetedikén szültem, most már eléggé zavar, hogy nem tudom magam odalent rendbetenni. A 6 hetes kontrollig szabad hozzányúlnom? Még meg sem mertem nézni a sebemet, de már nem fáj, csak ha rosszul mozdulok. A varratok nagy része kiesett már.2018. dec. 31. 12:59
1/4 anonim válasza:
Én már a kórházban megnéztem
Semmi rémisztő nem volt
Amikor 1,5 hétre rá a varratok kezdtek potyogni akkor borotváltam meg
Rajta nem húztam át
6 hetes kontrollora viszont már igen
6 hós a babám
Most merem ugyanúgy óvatoskodás nélkül borotválni
2/4 anonim válasza:
előtte is a párom borotvált mindig
utána is :D
a 3ik gyerekkel nem volt gond mert akkor a végleges választottam így már nem szőrösödtem
3/4 anonim válasza:
6 hetes kontrollon megkérdeztem dokim, ugyanis én nem mertem leborotválni a seb körül magam, azt mondta már bármit csinálhatok ott lent. 🙂Szerintem addig azért csak óvatosan borotváld rövidebbre a szőrzetet és a kontroll előtti napon borotváld magad rendesen. Egyébként sokan mondták hogy szülés után nem sokkal már borotválták magukat rendesen, szóval valószínű nem lesz semmi gond ha te is azt teszed...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor megpróbálkozom vele... 😀
2019. jan. 1. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!