Melyik név tetszik jobban: Emília, Olívia, Loretta?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden nap ezer ilyen kérdés van, de egyszerűen nem tudunk dönteni.
Javaslatokat is szívesen fogadok hasonló hangzású nevekhez.
Vezetéknév Ü...ös
2020. okt. 22. 13:41
11/18 anonim válasza:
Emília ❤️ az egyik kedvencem. Az Olívia is nagyon szep. Ezek közül választanék. A Loretta egyáltalán nem jön be, olyan túlbonyolított.
13/18 anonim válasza:
Emília tetszik és az Olívia is, viszont a Loretta nem tetszik.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi lányok!
Valójában a férjem Emilíát szeretne, a fiam Oliviát. Csak az a baj, hogy itt Németországban mindkét név a top 10-ben van benne és én bepróbálkoztam egy harmadik névvel Lorettával🤣 akkor inkább hagyjuk.
Emília tetszik nekem is jobban, csak ne hívnának minden harmadik kislányt így.
2020. okt. 22. 20:31
15/18 anonim válasza:
Ha nekem kislányom lett volna, mi az Olíviát adtuk volna. Szerintem szép név nagyon. Én azt adnám😊
17/18 anonim válasza:
Loretta.
Nekünk a kegyetlen tesitanárunkat hívták Emíliának, úgyhogy azt biztos nem választanám :D
18/18 anonim válasza:
Olivia nem tetszik, ugyhogy az nálam kizárt. A másik 2 közt nem tudok dönteni. Szerintem add neki mindkét keresztnevet. Emilia Loretta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!