Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manó menü fb csoportról mi a...

Manó menü fb csoportról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Engem kicsit irritál ez a jajj a könyvekből ne osszatok meg se képet se reveptet. Persze értem én hogy azt akarja a hölgy, hogy a könyvet vegyék de sztem van aki pont azért venné meg mert látja hogy ez és ez milyen jó benne
2020. okt. 22. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Én tagja voltam a csoportnak, de szerencsére időben kiléptem. Legnagyobb bánatomra a könyvet is megvettem. Ha tudom, hogy a könyv írója, ilyen "kedves", biztosan nem veszem meg. Elképesztő, amilyen hangnemet megenged magának. Borzalmas csoport szerintem, telis tele "bezzeganyákkal".
2020. okt. 22. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére én is időben kiléptem a csoportból. A könyv szerzője elképesztően arrogáns és lekezelő stílusban válaszol a feltett kérdésekre.

A szuperanyuktól pedig már a hideg rázott, akiknek más dolguk sincs, mint a csemetéjüket videózni evés közben, és azonnal pakolni fel a netre a felvételt. Értem én, hogy mindenki büszke a gyerekére, de én csak frusztrált lettem, hogy az én 1,5 évesem még most sem eszik annyit, mint a csoporttagok 8-9-10 hónapos babái...

2020. dec. 21. 10:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen. Jó bunkó. A szuperanyuk meg..... 15 hós fiam örülök ha normálisabb adagot eszik valamiből. Ezek meg a 7 hónaposnak roston sült lazac karamelizált narancsal #mindmegette 🙄
2020. dec. 21. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!