Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevinnéd a gyereket ovib, ha...

Bevinnéd a gyereket ovib, ha hajnal 2-4ig ébren lett volna, majd felkelt 5kor félórára, mert el van dugulva az orra?

Figyelt kérdés
Alig aludt, most ébredt, nyűgös.

2020. okt. 22. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha megteheted, hogy otthon tartsd, akkor ne vidd. Délutáni altatásnál is csak szenvedni fog.

Lefekvés előtt tengervizes orrspray és orrfújás ilyen esetekben sokat segít.

Most az én gyerekem is itthon van. Ő ébredés után köhögött is egy kicsit. Ha nem lenne vírus helyzet, akkor ezzel még vinném, mert amúgy semmi más tünete nincs. De így úgyis csak felhívnának, hogy vigyem haza.

2020. okt. 22. 08:57
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Pont hogy manapság bármit bemondasz az orvosnak a telefonba, ad igazolást! Erre a fél délelőttre már kár bevinned (de mivel már fél 10 gondolom már bevitted), holnap meg úgyis szünet aztán hétvége, nem is értem minek vinnéd be, főleg hogy csak délig van.

Max arra jó hogy legalább a többi gyereket lefertőzi rendesen ennyi idő alatt!

2020. okt. 22. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Múltkor is ott folyt a gyerek orra , én úgy fel tudok akadni ezen hogy miért kell betegen be vinni. Az egyik meg kötőhártyával vitte be.
2020. okt. 22. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mert ez simán lehet valami vírus. Most úgyis ilyen taknyos-torokfájós vírus van. Minek fertőzze össze az oviban az egészségeseket?
2020. okt. 22. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha csak rajtam múlna, nem vinnem, de ennyivel a mi gyerekorvosunk nem vesz ki tappenzre.
2020. okt. 22. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
ne vidd .
2020. okt. 22. 20:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Végül nem vittem, napközben semmi baja sem volt, ma jól aludt..
2020. okt. 23. 06:57
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Sejtettem, hogy egyedül az én válaszom lesz haszontalan, de nyilván ti nem jártok dolgozni, így nektek nem kell a munkahelyem felé felmutatni semmit, hogy miért nem mentetek be aznap.
2020. okt. 23. 19:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Az ovi felé viszont fel kell, mert sokkal rosszabb is történhet az igazolatlan hiányzásokkal(gyámügy), mint az, hogy elvesztek egy munkát.

Egyébként este végig köhögött, érdekes ez, hogy csak estére jön elő.

2020. okt. 24. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!