A gyermek három éves kora után (ha már megállapítottak képzelt apát) hogyan lehet apasági nyilatkozatot tenni és hol (csak lakhely szerint illetékes hivatalban)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 08:36
1/3 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak engem is érdekel a téma és ha válaszolok, utána könnyebben megtalálom a kérdést. Szóval nem tudom és egyenlőre nem érint (mert az apának egyenlőre nincs szándékában elismerni), de arra az esetre, ha csoda történne, szeretném én is tudni, hogyan működik ez.
2/3 anonim válasza:
szerintem ennek semmi akadálya, annyi csak, hogy fizetni kell érte. De szerintem ugyanúgy működik, mint a gyerek születése előtt.
3/3 anonim válasza:
A jegyzőt kell felkeresni, időpontot kérni tőle, ott lehet megtenni az apasági nyilatkozatot - a különbség az, hogy fizetni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!