Mit gondoltok a Hermina, Heléna ,Janka, Tímea , Adél nevekről?
Nekem a Janka tetszik (esetleg Jana).
Az Adél felkapott szerintem, most ez az aktuális "elegáns éa modern" név, én nem szeretem.
Tímea az jó végül is, de nem tetszik különösebben.
A Heléna görög nemzetiségi név szamomra.
Hermina öregasszonyos.
Heléna.
Hermina nekem öreges.
Adél Tímea túl snassz.
Janka 🤦♀️ a hideg is kiráz tőle.
Hermina szerintem nem olyan rossz, uralkodói családokban volt népszerű, számomra van egy arisztokratikus hangzása ennek a névnek, de a válaszok alapján elbizonytalanodtam. Nem szokványos hangzású manapság az tény.
A Heléna nekem Helenaként jobban tetszene, nem tudom, így lehet-e anyakönyvezni?
Janka nem tetszik, mint egy becenév.
Adél se nagyon, olyan "nagydarab" név.
Tímeáról nem nyilatkozom, engem így hínak. Ezért nem adnám a gyerekemnek. Egyébként szerintem vállalható, nem volt vele komolyabb problémám az életben. A Timi becenév miatt vagyok időnként baráti körben "Timmy", mint a sérült gyerek a South Parkból. :D
Esetleg Henriett(a)?
Adél tetszik, ezt el tudom képzelni, hogy adnám is.
A Tímea nem rossz, klasszikus név, én nem adnám de nincs vele gond.
A Heléna szép hangzású, de nem vagyok híve az ilyen "külföldiesített" neveknek.
Janka nem tetszik, nem is adnám (nekem a Janka becenév, én Szlovákiában élek és itt "Jana"-ként nagyon népszerű, aminek Janka a beceneve)
Hermina nem tetszik egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!