Cérnaféreg lehetséges?
Sziasztok!
Van egy 12,5 hónapos lányom. Szombaton voltunk szüleimnél. Minden rendben volt egész nap, este eszegetés közben valamiért hirtelen felsírt. Mivel egy kenyér héját rágta éppen, arra gondoltunk a férjemmel, hogy megnyomhatta az ínyét, ami hirtelen megfájdult, ezért sírt fel. Nem sokáig sírt, mire kimenten vele a fürdőbe, ott már mutogatott a kiskádjára, hogy meg akarja nézni. Aznap éjjel nem aludt valami jól, de ezt is betudtuk a fogzásnak.
Vasárnap reggel hőemelkedéssel kelt. Éjjel nem volt meleg, velem alszik, szóval éreztem volna. Folyamatosan mértem a hőjét, csak hőemelkedés volt. Alapvetően nem volt bágyadt, ugyanúgy mászott körbe a lakásban, magyarázott, nevetgélt, játszott. Tízóraira egy kisebb banánt megevett.
Valamikor délután pelenkáztam, mert láttam rajta, hogy megtörtént a nagydolog, és amikor töröltem a popsiját, akkor ilyen kis sötét/fekete vékony dolgok voltak a popsitörlőn. Akkor azt hittem, a banán miatt van.
Egész nap volt hőemelkedése, de estére nem emelkedett, többször nem is volt már nagydolog sem. Nagyon nyáladzik, most várhatók az első őrlők, így simán lehet fogzás miatt is. Ma reggel nem is volt már hőemelkedése, éjjel is jobban aludt. Viszont ma reggel megint nagydolognál ott voltak a fekete hosszúkás vékony dolgok, több is mint tegnap.
Most megijedtem, hogy esetleg férges lehet. Orvost hívom, de csak déltől rendel.
Ami miatt bizonytalan vagyok, hogy mindenhol azt olvasom, ha férges a baba, akkor fehér dolgok lennének a kakiban. Ez viszont fekete...... Képet néztem a neten, ott cérnagilisztánál van olyan kép, mint amilyen a lányom pelusa volt kaki után.
Volt köztetek olyan, akinek esetleg a babája férges lett? Mik voltak a tünetek? Mit láttatok a pelusban?
Minden nap van takarítva, anyuék is nagyon feltakarítottak. Nálunk kutya, anyuéknál cica van, de azok főleg kint vannak a kertben.
Köszönöm, ha válaszoltok! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!