Fél éven belül most vagyok negyedjére cérnaférges. A tisztálkodásom az teljesen precíz, az ágyneműimet cserélem, kezet mosok. De még is visszajönnek kéthavonta. Mi lehet az oka?
A petéket nem írtja a gyógyszer csak magát az élő férgeket. Tehát fontos az időintervallum hogy mikor szeded be a második adagot.
Én a helyedben vagy két dobozzal beszednék, hetente egyszer indítanám a kúrát 3 hétig így tutira megelőzve a peterakást. A vermox nem egy káros gyógyszer.
Az orvos úgyis rádfogja hogy te vagy a béna, még akkor is ha nem.
Mert már vannak egyetemi tanulmányok hogy a férgek is egyre nehezebben irthatók mert immunisak lesznek a gyógyszerre. De innen alább sokmindent megtudhatsz.
Ui: nem lehet hogy a kajádba kerül be?
Szia!
Milyen féreg pontosan?
Enterobius vermicularis? Stronglyoides? Vagy valami más?
Csak a bélrendszeredben vannak, vagy szétszóródtak a testedben, pl. ki szoktak mászni a füledből, orrodból vagy esetleg fel szoktad őket kihögni, ki szoktad őket hányni?
Ha meg tudod mondani pontosan, akkor tudok adni néhány tanácsot. Nem vagyok orvos, csak sokat kutattam ebben a témában. A 6 db-os gyógyszer amit írtál az gondolom a Vermox, mivel nálunk kb csak azt lehet kapni, de az a legtöbb parazitára nem hatásos. Magyarországon nem hiszem, hogy találnál olyan orvost, aki tudna segíteni, az internetre kell hagyatkoznod.
Várom a válaszodat akár itt, akár privát üzenetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!