Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ciklusotok során nektek is...

A ciklusotok során nektek is változik, hogy egyszer nagyon vágytok gyerekre, máskor meg nem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

#ciklus #gyerekvállalás #Hormoningadozás
2020. okt. 18. 16:35
 1/3 A kérdező kommentje:

Olyan nőtársaimtól kérdezem, akikben már megfogalmazódott, hogy vágynak gyermekre.

A férjem még nem szeretne gyereket, én pedig próbálok "ellenállni" annak, hogy szeretnék, és néha megy is (karrier központú leszek és a továbbképzésemen gondolkozom stb.), máskor viszont teljesen beleélem magam, hogy terhes szeretnék lenni és kisbabát szeretnék. Tudom hogy a ciklus során a hormoningadozások miatt is lehet ez, de sokszor már nagyon zavaró, hogy nem tudok "uralkodni" a felfogásomon és érzéseimen.

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. okt. 18. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Bennem ilyen akkor volt még, amikor nem álltam teljesen készen a gyerekre. Már kezdett foglalkoztatni a gondolat, de még nem volt annyira komoly a vágy, hogy tényleg el is kötelezzem magam mellette. És olyankor voltak hónapok, amikor a termékeny napjaimon úgy voltam vele, hogy kit érdekel, uccu neki, védekezés nélkül csak úgy letámadtam a férjem, hogy ha lesz baba, akkor lesz, ha nem, akkor nem, egyébként meg "józanabb" napokon nagyon kínosan odafigyeltem a védekezésre és azért jellemzően örültem neki amikor megjött, mindig féltem ha késett egy-két napot. Amikor tényleg elkezdtünk próbálkozni, akkor amellett, hogy teljes egyetértés volt köztünk (tehát megegyeztünk, hogy igen, mi babát akarunk, mindketten), addigra már pár hónapja nem volt bennem ilyen ingadozás, fixen tudtam, hogy bizony én már vágynék babára, függetlenül attól, hogy a ciklusomban éppen hol tartok. Nem azt mondom, hogy nem ijesztett meg a gondolat később, de ennek ellenére is tudtam, hogy nekem már igenis kell a gyerek.
2020. okt. 18. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan nagyon szeretnék ciklustól függetlenül, de mivel a COVID miatt most nincs stabil munkahelyem, így sajnos még nem lehet.
2020. okt. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!