Debrecen klinikán mennyibe kerül a csomag amiben a fotózás során készült képek vannak?
Én az alap csomagot kértem márciusban, én is erre a 16.000 Ft-os árra emlékszem, ami a honlapjukon van. Ebben az alap csomagban is rengeteg minden volt, mivel 15 képet kapsz amit úgy tudsz felhasználni ahogy akarsz ezért én nem is kertem extrát, azt hiszem még valami poszter szerűséget lehetett volna kérni. Amúgy nálunk a fotós ott helyben kérdezte melyiket kérjük, de azt mondta hogy még ha meggondoljuk magunkat lehet csomagmódositást kérni, akár úgy is, hogy nagyobbat kértél, de mondjuk azt hitted jobb képek lesznek így megmaradsz az alap csomagnál (volt ilyen szobatárs).
3 csomag van:
1. Induló csomag 12.900
2. Alap csomag 16.900
3. Családi csomag 22.900
2-es vagyok. Ezek az a csomagok voltak nyáron. Mi a legkisebbek kértük, nekünk elég volt az is. De nem rossz kis csomagok ezek.
Nálunk az az egy baj volt, hogy nem lett átöltöztetve a kicsi. Pont a nővérkéknél voltam, a férjem volt a kicsivel. Mire odaértél jóformán végeztek. Na de annyi baj legyen 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!