Az nagyon ciki ha semmi esetre sem szeretnék lányt?
Nőként én is így voltam, elég sokkoló volt hogy lányom lesz...
A második fiú, ezerszer egyszerűbb vele, a lánnyal semmit nem tudok csinálni 🤷♀️
Hát akkor tanuld meg szétválogatni a "katonákat".
Azt ugye tudod, hogy ez nem kívánságműsor és a pasitól függ a gyerek neme.
Egyelőre a helyedben még semmiképpen nem vállalnék gyereket. Semmilyet. Ha már a nemével szemben is elvárásaid vannak, akkor másban is lesznek. Ha nem olyan lesz, amilyennek te elképzeled, akkor nem fogod szeretni. Egyáltalán nem biztos, hogy a fiúval megtalálod a közös hangot. Ezt sem garantálja semmi. Félteni meg kicsiként ugyanúgy kell fiút is, meg a lányt is.
Aztán, ha a doki azt mondja, hogy mégis lány várható, akkor mit csinálsz? Addig rugdosod a terhes feleséged hasát, amíg elvetél?
Amíg így gondolkodsz, egyáltalán ne legyen gyereked!
Apukamnak ket lanya van, en vagyok az idosebb. Sosem voltam barbizos tipus, mar kicsikent is jobban erdekelt a csokulcskeszlet, 6 evesen megtetszett a horgaszas, emiatt lett szuleimnek, majd kesobb nekem engedelyem, apukammal horgaszni jartunk, en kotottem a szerelekeket, en vasaroltam be hozza, versenyen is tobbszor voltam dobogos eredmennyel, stb. Ez mennyire lanyos?
Amugy ameddig egy konkret nemu gyereket szeretnel, nem pedig siman gyereket, addig lehet, hogy nemertel meg a gyerekvallalasra, de az is lehet, hogy keveset tudsz a gyerekekrol, ha azt gondolod, hogy nem tudnalegy kislannyal kozos programot csinalni.
Ferjem 2 fiut szeretett volna, 3 lany lett, olvad a szive ennyi rajongastol amit kap nap mint nap. Meggyozodesem hogy nem veletlenul dobja a gep adott nemet nekunk.
Ha lanyod lesz esetleg, rogton atkattansz majd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!