Olyan lány és fiúnevek, amik max 1 betűvel különböznek egymástól? Vagy a teljes név, vagy a becézés? (Pl: Zita-Rita, Viki-Niki)
Figyelt kérdés
Kell lány páros, fiúpáros és vegyes. Az is jó, ha csak a becézés majdnem egyforma.
Pl.:
Lány lány:
Viktória (Viki) - Nikolett (Niki)
Georgina (Gina) - Karolina (Lina)
Zita -Rita
Fiú - Fiú
?
Vegyes:
Bendegúz (Bendi) - Mendi
2020. okt. 15. 16:49
5/33 anonim válasza:
Csilla-Lilla-Milla
Bianka-Blanka
Georgina (Dzsina)-Regina (Gina)
Szófia-Zsófia
Xénia-Génia
6/33 anonim válasza:
Mirci-Merci
(Mirci=Mirtill, Merci=Mercédesz)
7/33 anonim válasza:
Nóra - Dóra
Panna - Anna nem tudom ennyire tartozik ide, de csak egy betű a különbség
Tibi - Timi
10/33 anonim válasza:
Tudom, hogy már itt az oldalon is ezerszer leírták, és bár nem tudom, hogy pontosan mire kellenek neked a nevek és nem is ez volt a kérdés, de muszáj megemlítem, hogy azt mondják, hogy kifejezetten rossz ötlet ikreknek összecsengő vagy hasonló nevet adni, mert akkor mindig csak ikrekként fogják őket kezelni és nem önálló személyekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!