Mit tegyek, ha mióta anya lettem, semmi boldogságom nincs az életben?
"Baba mama program? Ha megengedhetitek magatoknak járjatok el tornázni, úszni, vag baba-mama klubokba."
Nem veszed ki a soraiból, hogy unja már a gyerekét és a bezártságot? Mit programozzon vele, ha egyszer nem tudja elvinni a gyerekét sehova, mert hisztizik? Gondolom a babaúszáson is elkezdene ordítani meg visítani, mert nem akar majd kimenni a vízből.
10. Nem hanem mert megszaporodtak itt a gyerekgyűlölők. Engem privátban is zaklattak, hogy a büdös kölkömmel mi kellene tegyek, lóg a mellem a szoptatástól, a férjem biztos utál, fogad, hogy anyám nyakára szültem. Pedig egyik se igaz.
A babysitterre írtam hogy a segítsége nem ördögtől való.
Mit agresszívkodsz?
Keress normális orvost.
Fájdalom csillapító, fog gátló, spirál megoldás lehet.
Gyerekkel gyakran menni,h szokja
Ki nem sz@rja le h néznek.
Férjel beszélni h ha az előbbi problémák megoldódnak, valószínűleg köztetek is rendbe jön minden (mert most idegroncs vagy, nem csoda h nincs kedved szexelni)
És ha bárki kiír ide egy kérdést, akkor már azt jelenti, hogy kamu kérdés, és elküld melegehh éghajlatra a kérdező?
Eléggé összetett a probléma.
Nem találsz örömöt az anyaságban, emiatt nyilván nem is tudod a gyereknevelést szívvel-lélekkel csinálni. Gondolom már alapból úgy indulsz el otthonról a gyerekkel, ha el is indulsz, hogy tiszta ideg vagy, mert tudod mi lesz a vége. Ő ezt érzi és át is veszi, tehát a hiszti garantált. Ezt tudnod kell kezelni, nem pedig kizárni a lehetőségét. Kiegyensúlyozott gyereket nem lehet úgy nevelni, hogy közben te lehangolt vagy és boldogtalan.
Lehet tudat alatt a szülést okolod a nagyon erős menstruációs fájdalmakért és a férjeddel megromlott kapcsolatodért is.
A férjeddel meg kell próbálni megbeszélni mit érzel, mik a problémáid. Valljuk be, neki sem lehet egyszerű hazamenni úgy, hogy egy visító gyerek, egy befordult feleség és 0 szex várja.
Ahogy neked sem lehet egyszerű, hogy nem tudsz sehol teljesíteni úgy, hogy az neked jó legyen és emiatt nincs sikerélményed.
A bölcsi jó megoldás lehet, hogy legyen alkalmad fellélegezni, kicsit átlátni a dolgokat.
Én nagyra értékelem, hogy fel merted őszintén vállalni az érzéseidet és nagyon remélem, hogy minden a helyére kerül.
Sziasztok! Velem is ez a helyzet. Ilyet nem szabad, hogy a kérdés alá felteszek egy kérdést, de:
Miért tanácsoljátok, hogy menjen el egy olyan nő dolgozni, aki nem szeret otthon lenni a gyerekével és soknak érzi így is, ami van és érzelmileg frusztrált?
Olyannak is lehet menni dolgozni (mint én), aki szellemi munkát végez, és nagyon ott kell lenni fejbe? Plusz ugye sokszor volt olyan, hogy haza kell vinni a munkát, és én attól még frusztráltabb lennék. Én ezt soknak érezném megmondom őszintén, mert az én gyerekem még kicsi, és így is sok minden van a vállamon. Nem kötekedni akarok, csak kérdezni jöttem, hogy miért írja mindenki, hogy menjen dolgozni részmunkaidőbe?
A normális válaszokat előre is köszönöm!
17# Mert dolgozni, saját életet élni, társaságban lenni jó érzés. Nem az lett mondva, hogy gyerek mellett dolgozzon. Hanem hogy gyerek helyett. Adja bölcsibe, nyugtassa az idegeit egy irodában, délután kettőig páldául. Normális helyeken nem visszük haza a munkát. Ez alap.
Ezt csak azok értik meg úgyis, akiknek alapból sok életcéljuk volt, sokat tanultak érte, társasági emberek, vagy épp szerették a munkájukat. Nem minden nő életcélja teljesedik be egy gyerekkel, és a főállású anyasággal.
17: nyilván nem mindenkinek fog működni, ezek csak javaslatok amiket kipróbálhat. De ha két éve otthon van egy gyerekkel és már teljesen kiégett tőle, akkor lehet hogy segít ha van hova elmennie mondjuk fél napra. Ahova felöltözhet, megfésülködhet, ami környezetváltozás, bármi ami nem otthon a négy fal. Nekem depressziósként néha segít ha rákényszerülök hogy elinduljak valamerre. Lehet hogy segít ha más felnőtt emberekkel van akik nem büfiznek az arcába, nem selypítenek vagy gügyögnek és nem jelentik be ha pisilniük kell. Lehet hogy segít ha a munkájában sikerélménye, bejezettség-élménye van, mondjuk lead egy jelentést, betart egy határidőt vagy valaki megdicséri a teljesítményét. Lehet hogy segít ha más, esetleg intellektuálisan stimuláló témákról olvashat/beszélhet, de igazából bármiről ami nem bébipapi meg kakis pelus meg hurcikendő. Lehet hogy segít ha ezalatt az idő alatt napi két étkezést meg pár óra játékot valaki más intéz, mondjuk a bölcsis gondozó, addig is fellélegezhet a monotonitásból.
A munkát meg nem szabad hazavinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!