Melyik nèvhez milyen lànyt tàrsìtotok?
Figyelt kérdés
A nevek Luna, Maya ès Mila.2020. okt. 12. 08:34
1/15 anonim válasza:
Luna - spanyol kislányt
Maya - angol kislányt
Mila - orosz kislányt
2/15 anonim válasza:
Luna a Sailor Moon macskája
Maya a szomszéd kutya meg a méhecske
Mila meg macska vagy tehénnév :D
3/15 anonim válasza:
Nem ítélek név alapján, primitív dolognak tartom.
4/15 anonim válasza:
#2 Nem. Ezek ember nevek. A Cirmi stb a macskanév. Attól, mert emberi nevet adtak pár állatnak, attól ezek még emberi nevek maradtak...
5/15 anonim válasza:
Én amúgy nem a gyerekhez tarsitok kiskorban valamit, hanem a szülőket szoktam bekategorizalni a névadás alapján.
Ez alapján valami manga rajongó, egyszerű nőt kepzelek el. Csak kicsit mer kilogni a sorból.
6/15 A kérdező kommentje:
Èrtelmező olvasàs. Elfogadom, ha valakinek ellenszenvesek a nevek, stb. De nem ez volt a kèrdès.
2020. okt. 12. 09:05
7/15 anonim válasza:
Luna-sailor moon és/vagy Harry Potter rajongó szülők. Mivel holdat jelent,külsőre egy szőke,légies kislányt tudnék elképzelni
Maya-méhecske,olyan nyammogós hangzású, kis nyámnyila gyerek ugrik be, bocsánat
Mila-szintén anime,játékkarakter,esetleg a Kamilla becézése. Tetszik.
8/15 anonim válasza:
Nem szokásom nevekhez személyiséget kapcsolni. Szerintem is hülye szokás. Már - már ezo kategória.
9/15 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki azt írta ez primitív dolog.
10/15 anonim válasza:
Maját csak j-vel engedik anyakönyveztetni itthon. Hát olyan gyereket el tudok képzelni hozzá, akinek a szülője meg van róla győződve, hogy a kishercegnője majd úgyis külföldre megy megcsinálni a szerencséjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!