Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék elegáns, trendi,...

Hol tudnék elegáns, trendi, stílusos és művelt anyukákkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván azért ezek az elvárásaid, mert te magad is ilyen vagy. Ha így van, eddig is ilyen barátaid voltak, nyilván van köztük anyuka is. Nem értem mi a kérdés.
2020. okt. 12. 06:36
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Ugyan már ez a kérdés tök kamu...ugye? :D
2020. okt. 12. 07:15
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

7: "Nagyon felhigult az anya társadalom sajnos, már bárki szülhet..."

Miért, régen engedélyhez volt kötve?

2020. okt. 12. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Sajnos nem. De a mai világban már minden nő okosnak hiszi magát, mert elolvasott pár cikket.

Én gyermekvédelemben dolgozom, néha olyan megjegyzéseket kapok, hogy nem jutok szóhoz. Két diplomám van, gondolkodom a neveléstudományi intézet egy msc szakán , de minek...nem fogadják el a tanácsaimat, pedig problémás, magatartászavaros gyerekekkel is foglalkozom...

2020. okt. 12. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az ilyen szak azoknak való, akik nem magukat sajnálják, hanem tűzön-vízen át mennek a gyerekekért. Ha könnyű lenne, nem lenne munkád. De igazad van, minek is ... úgyse lesz változás! Minek akkor meg tanulni, meg ennyit beszélni. Felesleges. Hozzáteszem attól, hogy valaki elvégzett egy iskolát, nem lesz szakember az adott területen, még több iskolával sem, lásd Bagdy Emőkét, ahogy épp lejáratja magát, papírhalom ide vagy oda. Nem a papír tesz igazán jó szakemberré, hanem az, amit azon túl megteszel.
2020. okt. 12. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

Azért pár alap pszichológiai probléma örök, és nagyon jó lehetőségek vannak a terápiára.

Volt anyuka, aki kijelentette, hogy én ne mondjam meg, hogyan kell nevelni a gyerekét, nem véletlenül kerültek hozzám, pszichiátriai diagnózisa volt a gyermeknek.

Nem nevelni akartam, hanem konkrét esetekre konkrét eszközt adtam (volna) a kezébe, hogy a gyerekét ő is tudja kezelni, mivel autista, ő nem ért hozzá.

Természetesen a gyerekekért csinálom, nem egyszer kergettek baltával, amikor kiemeltük a gyereket a családból mert már négy napja nem evett a három éves kislány!

Sokszor elgondolkodom,hogy abba hagyom, mert a nagymegmondó anyukák hogyan beszélnek velem, holott életében nem tanult fejlődésneurológiát, sem anatómiát, sem személyiségpszichológiát, mert mondjuk bolti eladó, vagy könyvelő vagy fogorvos...

Itt is amit művelnek név arc nélkül némelyik csoportba... Borzasztó :(

Sokszor jövök ebbe a témakörbe, főleg mert segíteni szeretnék, szakmai szemmel, de azért mert sokan nem értenek ehhez az egész neveléshez, ők jól lepontozzák a válaszaimat, mivel ők máshogy csinálják, ezáltal azt hiszik, hogy lenézem őket. Ez is egy komplexus részükről, inkább nekik kell pszichológus, nem a gyereknek.

Bagdy E pedig csak az igazságot mondta - pszichológiai szempontból.

2020. okt. 12. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Szakmaiatlanul megfogalmazza a saját véleményét és a nevével eladja. De ez más téma.

Hát igen, egyben egyetértünk, sok minden borzasztó.

2020. okt. 12. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Troll vagy, vagy egy gazdag sznob aki felszínes. 🤷‍♀️
2020. okt. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!