Mennyit nőt a melletek terhesség alatt?

Nekem már most látványosan sokat, mert alapból picik. Mehetek lecserélni a melltartóimat A kosárról B-re. 😊
8 hkm

A terhesség alatt semennyit. Kicsit kerekebbek lettek, de méretben nem változtak. A szoptatásra nőttek meg B-kosárról C-re. De ez mostanra kicsit váltakozó, miután rendesen leszívja a kisasszony, kevésbé lesz feszes és érzésre inkább B-s lesz megint az üres változat :D Amikor meg felébredek és ideje van a reggelinek, akkor meg szerintem a C-kosárnak is a felsőbb határát súrolja, amikor nagyon dugig vannak. Gyanítom valami olyasmi lehet majd a végeredmény szoptatás után, mint most, amikor éjszaka mindkét mellem szárazra szívja a baba, és csak úgy lifegnek bele a nagyvilágba.
Miután már biztosan tudni fogom, hogy nem szeretnék több tesót (most még van tervben), és mindenki szoptatását végleg befejeztem, tuti megcsináltatom. A bal mellem nekem is nagyobb lett, látványosan, mint a jobb, és tök zavaró, hogy a bimbik is most már másfelé állnak. A terhesség alatt ez nem volt, ez mind a szoptatással történ.

Ja, azt elfelejtettem, hogy az elsővel hirtelen nőtt nagyot, már az első trimeszterben, es ettől csupa stria lett, nagyon csúnya volt, de szerencsére inkább csak az alsó részén lett csíkos. A végén ismét volt egy hirtelen ugrás növekedésben. Idővel elhalványult, a másodikkal ismét bepirosodott, de nem olyan mértékben mint először.
Utolsó válaszoló

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!