Akinek nem cumizott a gyereke?
Figyelt kérdés
Mikor kezdte el az ujját szopni, ha elkezdte? Ha 1 évesen még nem kapott rá akkor lehet, hogy nem is fog?2020. okt. 7. 20:48
1/12 anonim 

válasza:

Nagyobbik lányunk lelkes cumi függő volt,a kisebbik egyáltalán se nem cumizott se nem szopta az ujját.
2/12 anonim 

válasza:

A kisfiam 3, a kislányom 2 hónaposan kezdte el szopni az ujját. Az unokaöcsém egyáltalán nem.
Szerintem a te babád már nem fog elkezdeni ujjat szopizni.
4/12 anonim 

válasza:

Esdig enm, 2 éves
Másik gyerekem pedig már a kórházban újszülöttként is szopta.
Sőt a 18, heti uh-on a pocakban is
5/12 anonim 

válasza:

Szerintem már nem fog rászokni,ha eddig nem. Az én fiam nem cumizott soha és az ujját sem szopta.
6/12 anonim 

válasza:

Fiam 14 hónapos. Nem cumizik, az ujját elkezdte szopni kB 3 hónapos korában,amikor felfedezte a kezeit. Pár alkalommal úgy aludt, aztán abbahagyta. Azóta se szopja az ujját.
8/12 anonim 

válasza:

Kb 2 honaposan kezdte az ujjat szopni. Lehet hogy 3.
9/12 Carragher_x 

válasza:

Se nem cumizott, se nem szopta az ujját.
10/12 anonim 

válasza:

A lányom soha nem cumizott. Egyszer kipróbáltam de láttam, hogy nem kell neki nem is erőltettem. A kisfiam egy hónapos ő cumizik. Rengeteget enne már nagyon fáj a mellbimbóm és az orvos javasolta, hogy próbáljuk meg a cumit. Nem mindig adom neki csak akkor, ha tudom, hogy biztos nem lehet éhes mert fél órája evett. Annyira nem szereti ő sem a cumit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!