Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nèven keressem azokat...

Milyen nèven keressem azokat a gyerekkönyveket, ahol befolyàsolni lehet a törtènetet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, mikor a lap aljàn van egy eldöntendő kèrdès, ès aszerint kell tovabblapozni, hogy mit vàlaszt a gyerek.

Pl. Elfogadod az almàt a boszorkànytòl?

Igen. Lapozz az 55. oldalra

Nem. Lapozz a 20. oldalra

2020. okt. 7. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom de figyelj oda nehogy ratyi dolgokat olvasson
2020. okt. 7. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lapozgatós könyv, kalandválasztós könyv. Kisgyerekeknek van olyan, hogy Mákszem királylány (Libri), meg kisfiús verziója is, a Rossmannban láttam, illetve nagyobbaknak pl. Bojti Anna: Éjszaka az állatkertben. Persze rengeteg más is van, és biztos más néven is találsz, de én ezeket ismerem :)
2020. okt. 7. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Illetve kaland-játék-kockázat könyvek
2020. okt. 7. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Játékkönyv címkével keresd.

Ezek ilyenek pl.

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 7. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az èrtelmes vàlaszokat. Az utolsò linkben lèvő könyvet olvastam gyerekkènt, ehhez hasonlòt keresek fiùsabb mesèvel, de ez is jò lesz. Kaland, jàtèk, kockàzat sorozathoz mèg fiatal a gyerekem.
2020. okt. 7. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:

star warsosakat ismerek ilyenből, de abban elég sok esetben meghalsz. szerintem neked még egy korosztállyal lejjebb keresünk XD

(bár ha tizenpár éves lesz, akkorra tök jók lesznek neki)

(amúgy engem is érdekelne, van ennek valami típusneve?9

2020. okt. 8. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Fabian Lenknek van egy fekete borítós sorozata különböző témákkal (Lovagos, focis stb.), ami ilyen.

Illetve Geronimo Stilton-nak is van már szabadulós könyve ami hasonló.

Irány a Mars címmel is van egy.

2020. okt. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!