A 6.-os jegyek, vagyis a 6.-os bizonyítvány számít a felvételin?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam hogy csak a 7. és a 8.ik számít, de a fiam szerint már a 6. is... Ha igen, nagy bajban van ( felvételi szempontból)2020. okt. 7. 14:40
11/21 anonim válasza:
Kérdező ebben az esetben panaszt tennék az igazgatónál és egyúttal megnevelném a gyereket. Nem adhat egyest matekbol, mert rosszul viselkedik. Azért beírást stb adhat.
12/21 A kérdező kommentje:
A tanárral van a baj, nem a gyerekkel. Beszólt valaki a tanárnak és aki nevetett ezen mindenki kapott egy egyest. ( az osztály 2/3-ada, nem csak ő mondta megkérdeztem pár szülőt)
2020. okt. 7. 21:30
13/21 anonim válasza:
Mondjuk kérdező ezt úgy hívják, hogy pofátlanság és csak azért, mert az egész osztály az, a te gyereked is, nem mentesíti. Ha most az egész osztály elkezd kisnyulakat kinozni, akkor rendben lesz, ha a te gyereked is? Na ugye, hogy nem. Ettől függetlenül ez nyilván nem tantárgy egyes, hanem beírás kérdése. Bár amíg ilyen szülők vannak, talán mégis jobban faj az egyes.
14/21 A kérdező kommentje:
Csak hogy ők nem kisnyulakat kínoztak hanem egy nekik vicces dolgon nevettek. Nem beszóltak, nem történt semmi durva egyszerűen egy gúnyolódáson egy csöndes unalmas óra közepén nyilván megmosolyogták, aztán mindenki megkapta az 1-est
2020. okt. 8. 15:07
15/21 anonim válasza:
De értsd meg hogy itt a probléma. Te itt mentegeted a helytelen viselkedést. Mindenki volt diák. Mindannyian csináltunk ilyeneket. A helyes magatartás ebben az esetben szulokent akkor is az, hogy le.szod a gyereked, mert gyökér volt ő is. Ennyi. Az órán az elvárt magatartás nem ez és nincs olyan, hogy jajjj csak egy kicsit bunkó. Illetve van, de neki akkor is azt kell hinnie, hogy nincs. Különben szépen elkabaszodik az osztály aztan meg az lesz a bajod, hogy hülyék az adott tárgyból meg a tanár nem tud rendet tartani. Persze hogy nem fog tudni ha ti szülök támogatjátok a gyökér viselkedést. Le kell cseszni a gyereket, aztan kész. Te meg annyit rohogsz az egész sztorin a háta mögött amennyi jól esik. A lényeg, hogy a tanár tekintélyét tilos rombolni, mert több kárt okoz, mint hasznot.
16/21 A kérdező kommentje:
Hány éve voltatok ti emberek között?
2020. okt. 8. 20:00
17/21 anonim válasza:
Na jó, elvesztettem a fonalat. Először azt írod, hogy több egyest is kapott, mert több órán is neveletlen volt, aztán meg már csak egy órán viselkedett ovis módjára? Most akkor mivan?
18/21 A kérdező kommentje:
Válaszolj először
2020. okt. 8. 21:56
19/21 anonim válasza:
#17 vagyok, és már válaszoltam a konkrét kérdésre is. De azért jó próbálkozás volt
20/21 anonim válasza:
Van egy felvételivel foglalkozó oldal, Mindent a felvételiről a neve, ott ezzel (a pontok számolásával) kapcsolatban is van egy összefoglaló írás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!