Anyukák! Van itt olyan, aki énekel/énekelt kórusban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 08:59
2/4 A kérdező kommentje:
De jó!! már kezdtem azt hinni, h egyetlen kórusb.zi anyuka vagyok a világban:)) Szülés után is visszaálltál? Hogy sikerült? Ki vigyáz addig e csemetére, mert az én férjem a próbák idején dolgozik, nagyszülők, testvérek messzire innen. Hol énekelsz? Miket?
2010. aug. 8. 10:23
4/4 anonim válasza:
Szia!
En 6 eves korom ota eneklek.
Bejartam Europat korussal es szoloban is felleptem sokszor.
Mivel kijottunk kulfoldre ezert "felbehagytam" (jovore koltozunk haza). 4 korusba enekeltem,de zenelni is tudok(fuvolazok).
Itt is eneklek egy korusban de ez eleg amator,szeptembertol megyek egy nagykorusba es egy itteni magyar egyuttes is felvenne enekesnek...hat nem tudom.Nehez megoldani a 13 honapos kisfiam mellett igy egyik kozul valasztanom kell majd.Valoszinu az egyuttest nem tudom majd vallalni mert probak es fellepesek(foleg hetvegen es ejszaka,eskuvokre,partikra) szoval ez meg penzt is hozna a hazhoz de meg gondolkodnom kell rajta.
Amugy nagyon hianyzik az enekles a koncertezes es a maganenek tanarom is de most a fiam a legfontosabb :)
Es te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!