A szoptatás befejezése után kinek mennyi idő után fejlődött vissza a melle?
Figyelt kérdés
Elsősorban nagymellű anyukák válaszát várom. Köszönöm.2010. aug. 7. 22:50
1/5 anonim 

válasza:

Semennyire. A mell ha megnagyobbodik ugyan olyan marad. Ám ha csak a tej miatt nőt meg a mell és egyébként meg alig volt akkor egy zacskó marad vissza. Szó szerint. Az enyém nagy maradt, csak puha lett. Ezen nem lehet változtatni sajnos.
2/5 anonim 

válasza:

A terhességem alatt hatalmasra nőttek a mellemim, amikor megszületett a baba mégis csak 2 hétig tudtam szoptatni, becsomósodott, begyulladt. De nekem sem maradt a régi, kicsit "lejjebb ment" és sokkal puhább lett.
3/5 anonim 

válasza:

10 hónapig szoptattam és utána kb 2-3 hét múlva már akkora volt mint régen. De nálam úgy volt hogy fokozatosan csökkent a mérete a 10 hónap alatt, az elején hatalmasak voltak és a végén már majdnem akkora mint eredetileg. Az is lehet hogy azért, mert az eredeti testsúlyomat is folyamatosan nyertem vissza
4/5 anonim 

válasza:

B-s melltartóból előszőr C-s aztán D-s lettem, most 4 hónapja az elválasztás után újra B-s vagyok. 19 hóig szoptattam és miután a második gyermekemmel befejezzük a szoptatást első utam lesz egy plasztikai sebész. Nekem problémám, hogy megnőtt a mellbimbóm és nagyon nem tetszik. Sajnos az mellett, hogy nem sok tartása maradt a mellemnek. De erre vannak a dokik nem? :) Így is megérte!
5/5 A kérdező kommentje:
Én is egy évig szoptattam ikreket. Előtte is nagy volt...
Reménykedem. Nekem is ment már lejjebb, de remélem, idővel legalább a terhesség előtti méretet visszanyerem.
2010. aug. 10. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!