Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Softshell overált adsz már...

Softshell overált adsz már ovis gyerekedre?

Figyelt kérdés
A fiam panaszkodott reggel, hogy fázik nadrágban, pedig egy vékony leggingsen felül volt még rajta egy nadrág, és kb. 5 percre van az ovi. Nagyon gondolkodom rajta, hogy holnap már softshell overált adok rá.
2020. szept. 29. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Tegnap délután, amikor mentem érte, azt vittem be, plusz gumicsizmát, mert szakadt az eső. Jól jött.

Reggel is elgondolkoztam rajta, de végül nem ment egyáltalán.

2020. szept. 29. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
En ma es tegnap is abban vittem oviba mert fazos
2020. szept. 29. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy adok. Ez még a hidegtől nekünk nagyon távol van, és ő nem fázós típus, sőt, nagyon könnyen leizzad, ha túlöltöztetem. Kicsit vastagabb pamutnadrág, póló, illetve van ilyen plüss cipzáros kabátkaszerűsége. Jelenleg ennyit adok rá, hogy se kint, se bent ne süljön meg.

Persze ha fázósabb lenne, más lenne a helyzet, lehet, hogy én is elgondolkodnék az overálon. Ma láttam amúgy, hogy több ovis gyerekre is ilyen overált adtak, meg is lepődtem, de akkor ezek szerint azok a gyerekek is fázósabbak lehetnek.

2020. szept. 29. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:

"vastagabb pamutnadrág, póló, illetve van ilyen plüss cipzáros kabátkaszerűsége"

Ez kb. ugyanaz a beöltöztetés, mint a vékony leggings, póló, hosszú ujjú póló plusz a béleletlen softshell.

Annyi (hatalmas) előnye van a softshellnek, hogy szélálló, vízhatlan (de szellőzik) és nyugodtan csúszhat benne a sáros oviudvaron. ;)

2020. szept. 29. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Kislányom egy közepesen vastag nadrágban megy óvodába.

Ilyenkor overállt???? Ugyan!

(Hacsak nem megint az következik, hogy a kérdező 20 válasz után benyögi, hogy nem Magyarországon laknak, hanem mondjuk Grönlandon.)

2020. szept. 29. 13:27
 6/8 Derjaderja ***** válasza:
0%

Én azt tudom, hogy a 20 hónapossal az elmúlt napokban a sétaöltözet harisnya + kordnaci, valamint hosszúujjú body, vékony pulcsi, vastag pulcsi, enyhén bélelt kabát, sapka sál voltak.

Igaz, estefelé és erdőbe, de szerintem ezek alapján az óviba jó lehet az overall, mert bentre előny a vèkony aláöltözet.

2020. szept. 29. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Lányom izzadós, nem fázós és ilyen borús, szeles napon, amikor esély sincs hogy kisüssön, adok.

De már értem a fura pillantásokat :)

Gondolom azt hiszik, hogy vastag téli overál. Hát 10-ből 9 gyereken vastagabb kabátot látok.

Én nagyon szeretem a softshellt. Most még elég alá egy réteg vékony pamut póló, leggings, de kicsit aláöltöztetve egész télen jó. Pufi téli overált már nem is veszek, túl meleg. Enyhébb téli napon (0-5) megsült benne egy bodyval leggingszel.

2020. szept. 29. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nem.
2020. szept. 29. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!