3 éves gyerekekkel már lehet diafilmet nézni?
"mert legalább nem fotelba ülve tölti a mindennapjait"
Te mindig ilyen passzív agresszív vagy? 🙈
Kell a segítség, mert nem ismered a saját gyereked, de támadsz?
Egészséges 3 évesnek már nagyon régóta lehet diafilmet vetíteni, olvasni, mert megül a sejhaján anélkül, hogy szobanövény lenne...
A trixi könyveket üli végig.Ez a maximum amit eddig ki tudtunk hozni a meseolvasásból.A hosszabb lélegzetvételű meséket már igen, simán menet közben hallgatja.
11
Nyugodj meg!Komolyan vicc, hogy itt minden egyszerű kérdésből és mondatból kiforgatás,vita,okoskodás és lepontozás lesz.
A fő kérdésben az van:3 éves gyerekekkel már lehet diafilmet nézni? Értelmezd.Nem, nem azt kérdeztem hogy az enyémmel lehet e, mert az majd kiderül.
Amúgy köszi, az én gyerekem is egészséges még ha nem is egy hátsóján elülő fajta.
Ha kicsit is utána nézel, láthatod az ajánlást is. A Google ezt dobta föl elsőnek és sorolhatnám még a cikkeket:
A lényeg:2-4 évesnek egyszerű, könnyen követhető mese kell. Persze ez is eltérhet gyerekenként.
15
Az enyém pld biztos nem megy 6 évesen iskolába, mert évvesztes.Azt sem gondolom, hogy gondot jelentene, hogy pillanatnyilag csak egy-egy Trixi könyvet lehet neki elolvasni úgy ,hogy közben megbeszéljük mi van a könyv képein.Szépen beszél, helyesen ragoz holott még nem töltötte be a 3. életévét.Viszont születése óta sokkal jobban dominál nála a mozgás, sokkal előbbre tart a koránál ilyen téren.Ezt nem én mondom, hanem orvos.Ahogy azt is hogy kutya baja.4 éves korukra érnek össze a gyerekek, addig különböző módon fejlődnek valamelyik mozgásra, valamelyik beszédre.Szóval nem kell helyettem aggódni.Távoli ismerősünk gyerekének a mozgása olyan darabos és bizonytalan, hogy a saját anyja mondja, hogy rossz nézni.Ennek ellenére vele sincs semmi baj.Ő pld szépen kirakózik,az enyémet meg nem lehet ilyenek mellé leültetni:)A gyerekek nem egyformák.
Viszont nem értem miért kellene egy nemsoká 3 éves gyereknek már 5 oldalas mesét olvasnom csak azért, mert mondjuk te már ilyeneket olvasol a sajátodnak.Meg azt se értem, hogy a diafilmnézésből, hogy jutottunk odáig, hogy az én gyerekem tuti valami beteg gyerek csak azért mert mozgékonyabb, mint a tiéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!