Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név az Avery...

Szerintetek szép név az Avery és/vagy a Merilyn?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem az Avery nagyon tetszik :D A Merylin annyira nem de ízlések és pofonok :D
2020. szept. 24. 06:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Avery, and ivory live together in perfect harmony

Side by side on my piano keyboard, oh Lord why don't we?

Bocs, nekem ez jutott eszembe.

2020. szept. 24. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ebony and ivory...
2020. szept. 24. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudom, csak itt van a poén elásva, de örülök, hogy megmagyaráztad, és ki is herélted
2020. szept. 25. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Az Avery/ Évöri/ Éveri /esetleg Evöri(de az inkább már nem, az már every:)) nevet Mo-n csak mondjuk pl valamiféle Aviró-nak tudnám elképzelni, amennyiben ez fiúnév; lányban meg pl Aviána, vagy Adrienn, vagy ilyesmi. Vagy mondjuk pl Avia, Avea. Avia simán nekem egyébként erről egy kocsinév ugrik be, aveáról meg valami aloeverás krém, de attól még ezek is jók, mert pl valaki meg a Zarát adta a gyerekének; és nem tudom, melyik volt előbb, a bolt, vagy a keresztnév; de amikor itt nálunk ezt el kezdték adni, már régen megvolt a bolt, tehát létezett. Amúgy nem rossz név Avery formában sem, a többi is jó, amit írtam ide ebbe a kommentbe.

A másik, a Merilin/Marilyn, stb; na, az lánynak szerintem cool. Mo-n kicsit ez is érdekes, szokatlan lehet elsőre, de utána szerintem simán megszokható.

2020. szept. 25. 22:40
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Egyik sem.
2020. szept. 26. 19:36
 17/18 anonim válasza:
61%
Nem, nem.
2020. szept. 28. 10:22
 18/18 anonim válasza:
40%
Nem szépek. Adj neki egyszerű magyar nevet
2020. szept. 28. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!