Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Albérletbe vállalnátok gyereket?

Albérletbe vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 21:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Én az elsővel voltam terhes, mikor az albérletbe költöztünk, a tulaj persze tudta. A harmadik másfél éves volt, amikor sajátba költöztünk.
2020. szept. 19. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Terhes voltam, amikor költöztünk. Tudta tehát a tulaj, sőt, kifejezetten családosnak akarta kiadni.
2020. szept. 19. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2020. szept. 19. 23:15
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Millióan vállalnak albérletbe gyereket. Nyugaton nem ekkora divat a saját lakás.
2020. szept. 20. 03:05
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Azért, mert nyugaton van albérlet kultúra, itthon nincs, amúgyis szorongó vagyok, plusz sreszforrásnak nem tenném ki magam.

Könnyen beszélek, már van saját otthonunk (hitelünk is), ha mondjuk 35 lennék, albérletbe, biztos anyagi háttérrel, akkor azért nem mondanék le a gyerekről, de nagyon rákapcsolnék, hogy mielőbb legyen saját.

2020. szept. 20. 06:00
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Mi úgy vettük meg a lakást, hogy albérlők voltak benne. Egy kín volt nekik a kényszerköltözés gyerekkel. Ezt én sosem szeretném átélni.

Ráadásul a saját lakás havi 20.000Ft,az albi meg lenne havi 100.000Ft. Szóval a gyerekre is kevesebb pénz maradna.

Nem látom előnyét az albérletnek igazság szerint.

2020. szept. 20. 07:09
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Van a családban olyan aki már a 4. albérletben van a 1,5 éves gyerekkel. Már alig talált új helyet. Sajátból nem tesznek ki.
2020. szept. 20. 07:15
 18/20 babyboom567 ***** válasza:
26%

Mi is albérletbe lakunk.

Mikor nézegettük a lakásokat és ez tetszett és beszéltünk a tulajjal(tavasszal lesz 6 éve) mondtuk,hogy babát tervezünk, a férfinek nem nagyon tetszett, de a nő mondta, hogy úgyis 1 éves szerződést írunk, még terhes sem vagyok,költözzünk nyugodtan, aztán meg minden alakul.Beköltöztünk, ennek már lassan 6 éve.

Kb. pont akkor lettem terhes mikor letelt volna az 1 év, és akkor szóltunk hogy na akkor mi legyen, mert jön a baba.Hát mondták, hogy ők már alig várták, meg hoznak kiságyat meg szóljunk segítenek átrendezni a lakást, vagy bármi.A gyerek már 4 éves lesz,mindig mondták, hogy ilyen bérlőt kerestek régóta.

De pl lakott itt egy pár a házban,ők 4 év alatt a 3. albérletben laknak.

Hát kell szerencse is.

2020. szept. 20. 12:11
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Mi megvártuk, amíg lehetett saját házunk. Volt időnk rá utána is, hogy gyereket vállaljunk. Albérletbe féltem volna szülni. Fiatalkoromban történtek rossz dolgok velem, ami miatt félek a bizonytalanságtól.
2020. szept. 20. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
Vállaltunk. Mindkét gyerek úgy született, hogy albérletben laktunk. A tulaj nyilván tudta, mert nem csináltunk belőle titkot, de amúgy nem kértünk tőle engedélyt arra, hogy éljük az életünket. Egyébként nekünk abban a 10 évben tök praktikus volt albérletben lakni, mert egy gyerekkel nem akartunk rögtön hatalmas lakásba költözni, 8 év múlva született csak a második, elég volt akkor nagyobbat keresni, a suliválasztásban is szabadabbak voltunk, amikor megvolt a suli, ahhoz közel kerestünk albérletet, de volt ugyanez munkahellyel is. Mostmár a sajatunkban lakunk, és megmondom őszintén, ha berelnenk, már nem itt laknánk,mert volt azóta olyan változás, hogy már nem túl praktikus itt, de nyilván eladni és másikat venni nem olyan egyszerű, úgyhogy egyelőre alkalmazkodnunk, de majd pár éven belül jó lenne költözni.
2020. szept. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!