Ha gyesen vagyok és veszélyeztetett terhes lettem mikortól menjek betegállományba? Ti, hogyan csináltátok?
Hányadik héttől mennétek ilyen esetben betegállományba?
Szerintetek, mi a jó? 12. heti vizsgálatok után?vagy már most? Nálatok, hogy volt ez?
Nem olyan. Én végig veszélyeztetett voltam. :) Szóval nálam a kritikus időszak vége a szülés volt. :)
Azonnal táppénzre vehetnek, ha a nőgyógyász megírja a leletet.
A férjed kaphatja a gyest, ha mégis probléma adódna a babával - DE NEM FOG!!! - akkor vissza lehet íratni a gyest a te nevedre, ha az nektek kényelmesebb.
Nem,még nem vettem ki.
Miért jársz így jobb?
Köszönöm.
Mármint, a szabijaim még bent vannak, még nem vettem ki.:)
"Miért jársz így jobb? " miért jársz úgy jobban, hogy csak a gyes lejárta után mész táppénzre? jövő évben fog lejárni a gyesed?
A napokban jár le a gyesem és utánna kiveszem a szabikat, amit mindenképpen vegyél ki, hogy növelje a következő gyeded alapját.
De egyébként mindenkinél más, fontos tudni a dátumokat is, kérdezz rá a munkáltatónál, hogy mi lenne neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!