Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik azok az ételek amik...

Mik azok az ételek amik gyerekes családban mindig vannak a hűtőben?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanaz, ami gyerek előtt. Csak a lázcsillapító, ami a gyerekek miatt bekerült.
2020. szept. 13. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Uborka, azt nagyon szereti.
2020. szept. 13. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Joghurt, minionos Actimel, junior füstli virsli, cseresznyeparadicsom, lázcsillapító kúp, Curiosa sebkezelő gél mindig van a hűtőben csak a gyerek miatt + néha előfordul túrórudi, tejszelet meg ilyenek de nem gyakran, most sincs.
2020. szept. 13. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Savanyú uborka. Az egyik gyerekem nagyon szereti. Ezt levéve más nem változott. (Persze kúpot sokáig tartottunk mi is, de már a kicsi is 3 éves.)
2020. szept. 13. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
A lányom imádja tejfölt, így annak mindig kell itthon lennie. Meg tej. Tudom hogy sok családban ez alap, de én pl nem szeretem a tejterméket, férjem pedig max havi egyszer akart tejfölös ételt enni,ezért nálunk nem volt szinte soha. Mindig van itthon halrudacska is.
2020. szept. 13. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Kolbász, szalonna, csirke mell sonka, ketchup, majonéz,kigyo uborka.
2020. szept. 13. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Az egyetlen változás a sima ketchup, a gyerekek előtt mindig extra csípőset vettünk. Amúgy ugyanazokat eszik, amit mi, kb 1 éves koruk óta.
2020. szept. 13. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk mindig kell lennie tonhalkrémnek, májkrémnek, sonkának, kecsapnak,a többi meg a szokásos.
2020. szept. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!