Mik azok a nevek, amiket ti átraknátok a másik nemhez?
Tehát szerintetek túl fiús lánynevek, vagy túl lányos fiúnevek.
Érdekelnek a vélemények. Indokot is írhattok, hogy miért :)
"Jelentettem a primitív, bunkó kérdésedet."
Ezt a privit egy Videru nevű felhasználódót kaptam. Szerintem megbántottunk egy Villőt. :D
Elfelejtettem írni, hogy no offense, PC harcosok. Honnan veszitek, hogy az én nevem nincs azok között és nem az ihlette a kérdést?
Vicc, hogy mennyi hópihe lelkű ember van. :D
Érdekes, nekem is egyből a Jácint ugrott be, mint sokaknak. Valahogy megszoktuk, hogy a virág-nevek női nevek - hát ez viszont pont nem az. Az Ariel szintén. Köszi Disney-nek és persze a kis hableánynak, de nekem az Ariel női név, erre egy ismerős fiát így hívják.
A többek által említett Hedvig nekem női név, bizonyára hatással van erre az, hogy gyerekkorom óta egyik legjobb barátnőmet épp így hívják :)
A szintén többek által említett Villő meg a kedvenc női nevem, ha született volna lányom, ez a nevet kapta volna.
Hú,23. és 24. vagyok, eszembe jutott még pár név; ezeket először mikor megláttam, nem tudtam hova tenni:
Zolna, Zolta, Zsolna; tehát azt hiszem, itt , kérdésben találkoztam ezekkel a nevekkel először; és akkor nem is írta oda az adott szülő, hogy milyen nemű gyermeknek adná; és akkor fú, nem is tudtam eldönteni, hogy milyen nemű emberkének gondolta.
Ja és még egyik anyuka pedig a Borostyánt (hasonlít Terestyénhez,ami egyértelműen fiú) akarta adni a kislányának; azt hiszem, már kérvényezte is valaki; és már szerepel a nevek között. Én pl egyébként a Borostyánt sem adnám embernek, de ha igen, akkor már inkább fiú.
*Ja meg még van még ilyen gyönyörű keresztnév, hogy
Nyeste.
Vezetéknévnek cool, de női keresztnévnek egyáltalán nem illik oda szerintem azok sorába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!