Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy kislánynak lehet rövid...

Ha egy kislánynak lehet rövid haja, akkor egy kisfiúnak miért ne lehetne hosszú?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 15:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%
Olyan legyen a haja, amilyet szeretne. Miért ne lehetne nemtől függetlenül olyan külseje egy gyereknek, amivel jól érzi magát? Nem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány? Akit annyira érdekel, mi van egy kisgyerek lába között, az kezeltesse magát, mert ez pedofília!
2020. szept. 12. 16:04
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem nekem címezted, 10-es, de nem.

Szoktunk is viccelni, hogy "olyan szép, hogy lánynak is elmenne", főleg amikor hisztizve vinnyog. Egyébként tar kopaszon (5 hónaposan, amikor kihullt a babahaja) is nézték már lánynak.

2020. szept. 12. 16:04
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

10

Nem ciki, inkább megmosolyogtató, aranyos az ilyen szitu. :) Aztán, ha megtudják, hogy fiú, alig győzöm fogadni a dicséretáradatot, hogy egy valóságos Kis Herceg és majd a lányok bolondulni fognak érte.

Különben később pont az ilyen arckarakterű fiúkból lesznek helyes férfiak.

2020. szept. 12. 16:07
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
Egyszer szüleimmel csoportos társasutazáson vettünk részt. Volt ott egy négyéves kisfiú, hosszú hajjal. Először lánynak néztem, aztán informáltak, de nehéz volt megemésztenem, hogy igazából fiú. Ez azért kellemetlen lehet. A legjobb, ha minimum 14 éves korban kezdi növeszteni az ember, a saját döntéséből. Persze van egy most 46 éves rocker ismerősöm, akinek, amióta az eszét tudja, hosszú a haja. Én most 38 vagyok, 17 lvesen döntöttem a növesztés mellett, egész hirtelen, azóta is tartom, a kopaszodás dacára. :)
2020. szept. 12. 16:29
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

15

Kifejtenéd, hogy ezen mégis mi volt nehéz megemésztened? :D

2020. szept. 12. 16:33
 16/29 anonim ***** válasza:
34%

Múltkor voltam egy rendezvényen, ahol egy tündéri szőke, hosszú, göndör hajú 3 év körüli gyereket hívtak tombolát húzni. Rövidnadrágban és pólóban volt semleges színekben. Kislányként hivatkoztak rá végig, aztán megkérdezték a végén a nevét, erre azt mondja DANI. Hát über ciki volt a műsorvezetőknek.

Én max fél hosszút engednék neki, amíg meg lehet különböztetni a nemét.

2020. szept. 12. 16:41
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
17: egyáltalán miért kell bármilyen nemmel hivatkozni egy kisgyerekre? Ha nincs semmi közöd a gyerekhez, akkor nem teljesen mindegy, milyen nemű? Ha meg van hozzá bármi közöd, akkor az elején megkérdezed a nevét, aztán onnantól kezdve a nevén szólítod. Tényleg nem értem, miért ennyire fontos egyes embereknek, hogy egy vadidegen kisgyereknek milyen nemi szerve van.
2020. szept. 12. 17:02
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Már miért ne lehetne?! Jó kérdés. Lehet.
2020. szept. 12. 18:14
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem rövid hajjal is nézték a fiamat lánynak.

Egyébként álralában meg lehet állapítani a ruhájukból ha más nem...

2020. szept. 12. 18:18
 20/29 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó vagyok, én egyébként olyan Beatles frizurát tervezek neki eleinte, szerintem az über cuki.
2020. szept. 12. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!