Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire figyeljek még oda a...

Mire figyeljek még oda a szülinapi bulin? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Férjem fiának a jövő héten itt alvós bulit szervezek és 10-12 gyerek lesz összesen. Sátorban alszanak majd, este szalonnát sütnek és lesz éjszakai bátorság próba is, mert a Pilisben lakunk. Persze Apukák mennek velük.

Ti mire figyelnétek, ha ennyi gyerek lenne rátok bízva? Kértem, hogy minden gyereket a szülők személyesen hozzanak ki, majd akkor megkérdezem, hogy allergiás-e, vagy érzékeny-e valamire a gyerekük, ehet-e és ihat-e mindent, kérek telefonszámot és arra gondoltam, hogy leírom mindengyiknek a taj számát. A meghívóban írtuk, hogy hozzanak hálózsákot, túra cipőt és esőkabátot, vettem szúnyog és kullancsriasztót.

Kell még valami szerintetek?

Este ragaszkodjak a fürdéshez, vagy elég csak a fogmosás lefekvés előtt és majd otthom "kiáztatják" őket? :)

Minden ötletet köszönök előre is!

2010. aug. 6. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól összeszedtetek/ átgondoltatok mindent!

Biztos, hogy ez lesz élete legjobb szülinapi bulija!

2010. aug. 6. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is minden jó így. Ne ragaszkodj a fürdéshez, ajánld fel, hogy aki akar menjen, de kibírnak egy napot nélküle:)
2010. aug. 7. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ez megnyugtat. Már csak a lányaimat kell lekötni, hogy tudjak a fiúkra figyelni :))
2010. aug. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!