Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretném visszajelölni...

Nem szeretném visszajelölni fb-on...?

Figyelt kérdés

Gyerkőc ovistársának az anyja bejelolt fb-on, de én nem szeretném visszajelölni, mert kb 2 mondatot beszéltünk, a gyerekeink sem baratkoznak, mellesleg egyáltalán nem is szimpi a család.

Hogyan lehet ezt a dolgot úgy lepattintani, hogy ne legyen sértő?

#Ovisszülők
2020. szept. 9. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ne töröld a kérését, csak hagyd úgy. Mintha észre sem vetted volna.
2020. szept. 9. 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
ha szóvá teszi, hogy nem jelölted vissza, mondd neki, hogy csak közeli ismerősöket jelölsz vissza, ne haragudjon. Az őszinteség a legjobb.
2020. szept. 9. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem jelölöd vissza, vagy visszajelölöd és beállítod hozzá, hogy ne lásson semmit amit feltöltesz, szerintem ez a legegyszerűbb.
2020. szept. 9. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
A helyedben visszajelölném és az Ismerőslisták közül a Korlátozottra állítanám. Így csak a profil- és a borítóképedet látja.
2020. szept. 9. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Utálom az ilyet, huszadrangú számomra senki, azt se tudom ki fia borja, anyám vén barátnői jelölgetnek... jó is hogy emlekeztettél, itt az ideje egy nagy törlésnek.
2020. szept. 9. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Szimplán csak nem jelolnem vissza aztan kész. Kb 130 ilyenem van, aki megjelölt. Ott csucsulnek sorra en meg nem csinálok vele semmit.
2020. szept. 9. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
En is logva hagyom oket. Nekem meg aposom jelolt be adatlapjan,hogy lanya vagyok. Nem engedelyeztem vissza. Van nekem sajat apam. Meg neki is gyerekei. Nem is ertem...
2020. szept. 9. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen ismerősöm jó pár... Ott várják a visszaigazolást, van aki már évek óta :D Nagyon nem izgat a dolog!

Már azt is beállítottam, hogy senki nem oszthat meg semmit a falamon, mert apósom teleszemetelte vicces babás, sütős-főzös meg cuki cicás videókkal...

2020. szept. 9. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Én töröltem a facebookot is, teljesen fölösleges az egész.
2020. szept. 9. 18:28
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! azt hiszem hagyom akkor lógva, ha meg szól, megmondom, h nem. én sem szeretem, ha fű-fa egyből jelölget, csak hogy többszáz ismerős egyike legyek.

az az igazság, hogy nem igazán értek a fb-hoz, csak kapcsolattartásra, informálódásra használom, így ilyen kiskapukat, hogy valakinek valamit letiltok, a másiknak nem, nem is nagyon ismerem.

2020. szept. 9. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!