Mi értelme a mai fiatal nőknek a gyerek?
Terhesség előtt olyan jól néznek ki, top 10-es hölgyek, aztán ha lesz nekik gyerekük ,,elcsunyulnak" más is észrevette?
Nem értem mire jó tönkre tenni a fiatalságukat.
Szomorú, hogy nem érted.
Mire is gondolsz? Aki csinos az legyen ettől boldog? Járjon keljen csinosan, hogy mindenki gyönyörködni tudjon benne? Azután az idő múlásával ...???
Hát a saját ismerőseimet megnézve gyerek sem kell,hogy "lelakott" legyen valaki,vagy meghízzon .
Szerintem nem ettől függ . Ha valakinek fontos,hogy ne igénytelenedjen el ,akkor az a gyerek után sem fog,rengeteg példát látok erre is.
Nem tudom, de én csomó egész jó pasit láttam, aki egy gyereket se szült, csak megnősült azóta megcsúnyult, megöregedett és folyik le a kanapéról.Úgy néznek ki, mint egy Michelin baba. Nem értem, miért tették tönkre a fiatalságukat? Erre tudsz valami magyarázatot?
Kb.ennyire értelmes a kérdésed.
Biztos nem azert szulok h neked tetszek utana de ezt remelem sejted 😄 kivancsi lennek te milyen csuda lehetsz :)
Egyebkent szerintem aki gyerek elott 10/10es az pont nem az a no aki gyerek utan meg otvarul fog kinezni😃 aki lusta annak jol jon a gyerek mint kifogas.
21 eves vagyok egyebkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!