Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi értelme a mai fiatal...

Mi értelme a mai fiatal nőknek a gyerek?

Figyelt kérdés

Terhesség előtt olyan jól néznek ki, top 10-es hölgyek, aztán ha lesz nekik gyerekük ,,elcsunyulnak" más is észrevette?

Nem értem mire jó tönkre tenni a fiatalságukat.

2020. szept. 5. 23:11
1 2
 11/14 1Léna ***** válasza:
83%

Szomorú, hogy nem érted.

Mire is gondolsz? Aki csinos az legyen ettől boldog? Járjon keljen csinosan, hogy mindenki gyönyörködni tudjon benne? Azután az idő múlásával ...???

2020. szept. 6. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Hát a saját ismerőseimet megnézve gyerek sem kell,hogy "lelakott" legyen valaki,vagy meghízzon .

Szerintem nem ettől függ . Ha valakinek fontos,hogy ne igénytelenedjen el ,akkor az a gyerek után sem fog,rengeteg példát látok erre is.

2020. szept. 6. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, de én csomó egész jó pasit láttam, aki egy gyereket se szült, csak megnősült azóta megcsúnyult, megöregedett és folyik le a kanapéról.Úgy néznek ki, mint egy Michelin baba. Nem értem, miért tették tönkre a fiatalságukat? Erre tudsz valami magyarázatot?

Kb.ennyire értelmes a kérdésed.

2020. szept. 6. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem azert szulok h neked tetszek utana de ezt remelem sejted 😄 kivancsi lennek te milyen csuda lehetsz :)

Egyebkent szerintem aki gyerek elott 10/10es az pont nem az a no aki gyerek utan meg otvarul fog kinezni😃 aki lusta annak jol jon a gyerek mint kifogas.

21 eves vagyok egyebkent

2020. dec. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!