Hatékony, olcsó, egyszerű folttisztítás?
Már használtam vanisht, drága mosószert, és a ruhácskák kb koszosabbak, mint voltak:S Semmit vagy nagyon kevés foltot tudok kiszedni belőlük. És hiába van itthoni, meg utcai, mivel majdnem minden ruhában akad valamilyen folt, lassan nincs miben kivinni a fiam, mert mindene koszos, foltos, és így nem szívesen viszem ki, ápolatlannak tűnik.
A kérdésem az, hogy valami "régiidők" hatékony módszere, mosószere, ami 100%ban kiszed mindent, és egyszerű használni.
13:58as: lehet használni a színes ruhákhoz is, ez nem veszi ki a színt. Nálam még valahogy élénkítette is. Tiszta fehér ruhát most találtam egy 56os rugi és két body, minden más fehér a ruhákban a minták háttere, vagy sávok, és azokból is kiszedte a mosás nyomát, töményen persze nem öntöm rá a ruhára, hanem a gépbe, áztatóba teszem. Nem hagy maga után ecet szagot, meg amúgy is mosószerrel öblítővel mossuk át a ruhákat. Egy régi, 15éves újságcikkben volt, hogy ha ecetet teszel mosó/mosogató szerhez, akkor a legsilányabb szert is feljavítja. Úgy tűnik ezért is hatásos.
Én most kezdtem ruhákhoz használni, előtte felmosáshoz. forró víz, mosogatószer, ecet és öblítő. Felszedi a padlóról a babanyálat, az öblítő miatt nem porosodik porcicásodik a padló(egy nap után valamiért a laminált padlónk porcicás volt, mintha hónapok óta nem takarítottam volna...:S) Amíg szárad érzed az ecet szagát, de amikor már száraz a padló csak az öblítőét érzed, és frissebb, fincsi szagú a lakás, nem kell légfrissítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!