Szülők ti mit csináltok egyik testvére szemètkedik folyton kisebbik testvéreivel?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 22:32
2/7 anonim válasza:
A kicsiket thai box edzésre járatnám hogy utána laposra verhessék a nagyot.
4/7 anonim válasza:
Megpróbálom megkeresni az okát. Én is feszt basztattam a hugomat, annyi volt az oka, hogy úgy éreztem engem már nem szeretnek annyira és ezt a hugom hibájának gondoltam
5/7 anonim válasza:
Külön szobába küldöm. Ha figyelmet akar ezzel elérni azt pont nem fogja vele megkapni.
6/7 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Hány évesek a gyerekek? Mit értesz szemétkedés alatt? Mert nem mindegy h az a baj h a 3 éves elveszi az 1 évestől a babát, vagy hogy egy 10 éves terrorizálja a 4 éves öccsét...
7/7 anonim válasza:
Attól függ mi az oka. A látszat néha csal. Qrva idegesítő tud lenni, amikor egész nap árnyékként követ valaki, nem hagy nyugton, cincog ha nem adsz oda valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!