Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy nevezted el a gyereked...

Hogy nevezted el a gyereked és miért az a neve?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 16:03
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
75%
Nekem két gyerekem van: Petra és Máté. A Petra név onnan jött, hogy kicsikoromba volt egy család, akik tornáztatták az embereket tv-n keresztül, és annak a családnak a legkisebb tagját Petrának hívták. A Máté név onnan jött, hogy Budapesten voltunk, a Parlamentben, és az aranykoránánál állt két katona, és akkor körbe volt kerítve egy ilyen kerítésszerű valamivel (akkor úgy volt). Egy 4-5 éves kisfiú meg beszaladt oda, és meg akarta fogni az aranykoronát. Erre az anyja utánafutott, és kiabálta: Máté, nem szabad! Na onnan.
2020. szept. 2. 16:08
 2/42 anonim ***** válasza:
34%
Az én gyerekem nevei: Kevin, Melissza és Noel. A Kevin az a reszkessetek betörőkből jött, a Melisszát a férjem mondta, a Noel meg a Nobel díjból, csak kivettük belőle a b betűt.
2020. szept. 2. 16:12
 3/42 anonim ***** válasza:
30%
Az én gyerekeim Benett, Medox és Noel. Sztárok gyerekei után neveztem el a gyerekeimet.
2020. szept. 2. 16:15
 4/42 anonim ***** válasza:
42%

Nekem 3 gyerekem van: Xénia Albertina, Tifani Bianka, Ambrus Albert.

Xénia: az Űrgammákból, aminek a főcímdalát Szulák Andi énekelte, ha jól tudom, és ott volt a Xénia láz.

Albertina: halott testvéremet Albertnek hívták, és az ő tiszteletére kapta az Albertina nevet.

Tifani: feleségem mondta.

Bianka: a wc papír márkáról kapta.

Ambrus: Ambrus Attila vezetékneve megtetszett, és azért kapta az Ambrust.

Albert: halott testvérem tiszteletére kapta ezt a nevet.

2020. szept. 2. 16:15
 5/42 anonim ***** válasza:
74%

Az én gyerekeim: Viktória, Viktor és Georgina.

Viktória - győzelem.

Viktor - győzelem

Georgina - Vitay Georgina miatt.

2020. szept. 2. 16:16
 6/42 anonim ***** válasza:
46%

Elizabet, Szofia és Lara.

Elizabetnek tetszett a Liza becézése, a Szofia magyar megfelelője a Zsófia, és anyámat Zsófiának hívták, de nem akartam, hogy 2 Zsófia legyen, a Lara meg csak jött.

2020. szept. 2. 16:18
 7/42 anonim ***** válasza:
79%
A fiam Levente. A családom Erdélyből, azon belül is Székelyföldről származik, így részemről nem volt kérdés, hogy magyar nevet keresünk a gyereknek. Férjem kínai, de ő is kifejezetten magyar nevet akart. Neki ezek tetszenek, mert szerinte szépek és különlegesek. Nem lehet minden országban mindenki Daniel, Aaron, David, Martin, stb.
2020. szept. 2. 16:28
 8/42 anonim ***** válasza:
85%
Ja, a Levente onnan jött hogy ennek van kínai megfelelője is. Ráadásul egyik kedves orvosomat is így hívják. Az ő élete példaértékű.
2020. szept. 2. 16:30
 9/42 anonim ***** válasza:
57%
3as vagyok, vicc volt ám, de látom nem jött be.
2020. szept. 2. 16:34
 10/42 anonim ***** válasza:
75%
Péter, az apja után. De tetszik a név, és nagyon illik a kicsire :)
2020. szept. 2. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!