Ismeretek olyanokat 34-36 között szülte első gyereket?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 10:34
13/19 anonim válasza:
Pont a 34. szülinapomra voltam kiírva, de 2 héttel előbb meglett.
14/19 anonim válasza:
Igen olyat is, aki 42 èvesen :)
15/19 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező is később szeretne gyereket vállallni, és azért kérdezte.
17/19 anonim válasza:
Igen, például magamat :-) (36 voltam, amikor a lányom született). Meg a barátnőmet (35 az elsőnél, 37 a másodiknál), és az unokatestvéremet (36, és 40).
18/19 anonim válasza:
Pár napja vonattal jöttem haza Budapestről. Velem szemben telefonált egy tanárnő, aki mesélte a vonalban lévőnek az elsőt 41 a másodikkal pedig 43 évesen volt terhes. Szeretett volna hamarabb szülni de nagyon nehezen talált hozzá normális pasit.
38 éves pasasként nekem már az elsődleges life goal, hogy legyen gyerek.
19/19 anonim válasza:
18 nekünk idén született gyerekünk en 31 a ferjem 43. Semmi nincs veszve neked sem 🙂 de hátha neked hamarabb összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!