Ilyen névre szóló "kincsesdobozkára" szerintetek lenne kereslet?
Nem hírdetni akarom, csak kíváncsi lennék, hogy szerintetek lenne-e rá kereslet? Nektek tetszik? Ti vennétek ilyet?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-nem tetszik mert:
disney-s tömegcikkhez nagyon hasonló
ha lenne kisvakondos vagy bob és bobek-es, kockásfülü nyulas stb. régi mesefigurás és más betütipus a nevekhez akkor igen...
próbáld meg úgy is mert nagyon sok anyuka van aki már hány ha micimackót meg mikiegeret lát.
Nekem nem tetszik, megmondom őszintén. Egy dobozt én is tudok venni, és matricát ragasztani rá sem nagy kunszt.
Ne haragudj!
Igen,ott van a probléma,hogy ezt otthon,sajátkezűleg könnyű elkészíteni.Egyébként az elképzelés jó,aranyos dolog ilyen dobozkákban tárolni a kis kütyüket.
én is szeretnék majd kreatívkodni,ha elkészül a kisfiam szobája.
a név a lányos dobozon nikolett..
nem tudom mennyiért adná de úgy 600-800 ft körül már vannak ekkora dobozok a boltokban v. a neten a webshopban.
a nagyobbak egy ezresért - tegnap voltuk ilyen boltban-
nekem ez tetszik ezért adnék pénzt -bár nem ennyit.-
végül sima népi mintás hagyományos tulipános ládát festettem azzal is lehetne keresni mert 8000.- egy sima láda és van vele egy heti meló -száradással-
inkább ilyet vállalj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!