Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen névre szóló "kincsesdobo...

Ilyen névre szóló "kincsesdobozkára" szerintetek lenne kereslet?

Figyelt kérdés

Nem hírdetni akarom, csak kíváncsi lennék, hogy szerintetek lenne-e rá kereslet? Nektek tetszik? Ti vennétek ilyet?

Köszönöm előre is a válaszokat!

[link]

[link]

2010. aug. 5. 15:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

-nem tetszik mert:

disney-s tömegcikkhez nagyon hasonló

ha lenne kisvakondos vagy bob és bobek-es, kockásfülü nyulas stb. régi mesefigurás és más betütipus a nevekhez akkor igen...

próbáld meg úgy is mert nagyon sok anyuka van aki már hány ha micimackót meg mikiegeret lát.

2010. aug. 5. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:

nem

nekem nagyon giccses

2010. aug. 5. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, megmondom őszintén. Egy dobozt én is tudok venni, és matricát ragasztani rá sem nagy kunszt.

Ne haragudj!

2010. aug. 5. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
én sem akartalak megsérteni azzal hogy lehet csinálni házilag ...
2010. aug. 5. 15:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát..én spec a lányoknak szóló dobozon lévő feliratot ki sem tudom olvasni:( szóval nálam esélytelen,és giccses az a fajta. A fiús tetszik:)
2010. aug. 5. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen,ott van a probléma,hogy ezt otthon,sajátkezűleg könnyű elkészíteni.Egyébként az elképzelés jó,aranyos dolog ilyen dobozkákban tárolni a kis kütyüket.

én is szeretnék majd kreatívkodni,ha elkészül a kisfiam szobája.

2010. aug. 5. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:

a név a lányos dobozon nikolett..

nem tudom mennyiért adná de úgy 600-800 ft körül már vannak ekkora dobozok a boltokban v. a neten a webshopban.

a nagyobbak egy ezresért - tegnap voltuk ilyen boltban-

2010. aug. 5. 15:50
 8/13 anonim ***** válasza:
elég csúnyák , bocs. sokkal szebbeket is lehet kapni, vagy otthon csinálni. ilyenért nem adnék pénzt.
2010. aug. 5. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Kicsit több munkával-pl nem matricákkal,hanem szalvétázva,krétázva-sokkal szebbeket lehet csinálni,próbálkozz olyanokkal.Szalvétákból a választék is nagyobb,akkor kérésre olyan mintával csinálhatsz,amilyent az anyuka/gyerek szeretne.
2010. aug. 5. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez tetszik ezért adnék pénzt -bár nem ennyit.-

végül sima népi mintás hagyományos tulipános ládát festettem azzal is lehetne keresni mert 8000.- egy sima láda és van vele egy heti meló -száradással-

inkább ilyet vállalj...

2010. aug. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!