Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Parom A+ an AB+ a kislanyunk...

Parom A+ an AB+ a kislanyunk B+, key hetig voltunk korhazban magas crp miatt.Ugye nem cserelhettek ossze?

Figyelt kérdés
Vittek viszgalatokra folyton..alig voltam vele egy napbol kb osszefuggoen 1 orat engedtek.A kis karszalag oke, de nem annyira bizom en meg abban.
2020. aug. 24. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom... Véletlenül két ilyen szalagotis egy helyre, egy időben is ejtettek le és véletlenül pont elcserélték... Ahha, valószínű.

Szerintem el kellene menned egy pszichológushoz, nem normális ha ezen rágódsz.

2020. aug. 24. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

7

Császárom volt.Épp csak oda mutatták,de az volt az első gondolatom, hogy tisztára mint az apja minibe. Az első hónapokban mindenki ugyanezt mondta, úgyhogy ja,felismertem volna a saját gyerekem,meg úgyis hogy hajjal született,mire haza jöttünk meg szinte teljesen kopasz volt 😂

Amúgy van valami kötődési zavarod a babával vagy csak a vércsoport zavar?Ha az előbbi csináljátok DNS tesztet,ha utána sem jön helyre a kötődés akkor menj pszichológushoz

2020. aug. 24. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Én meg még azt hittem, valami bűnügyre gyanakszik...
2020. aug. 24. 13:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincs semi ban dehogy, csak most a noverem eloadott egy morbid sztorit a hulye..
2020. aug. 24. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Simán lehet B+
2020. aug. 24. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet B+ . Pàrodnak AO gènje van, neked AB. Pàrodtòl O-t, tőled B-t örökölt, BO az B. Rh-nàl mindketten ++ vagy +- gènnel rendelkeztek, és elég, ha egyikőtöktől kap pluszt.

Ettől függetlenül elcserèlhettèk ,de ez nagyon ritka. Feltűnő, ha nem hasonlìt egyik vèrrokonra sem, ekkor èrdemes DNS tesztet csinàltatni.

Az èn gyerekemről àllandòan leesett a karszalag, de vègig velem volt. Extrèm esetben el tudom kèpzelni, hogy sorra az összes babàròl potyogott, ès rosszul adtàk vissza.

2020. aug. 24. 14:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Az en kislanyomnak volt vilagosbarna haja egyedul a szuleszeten.Nem hinnem marcsak emiatt is, mas kisbabanak fekete volt a haja, kalsszikus fekete, meg azert a kis arca is .Csaknem
2020. aug. 24. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Figyi, én itthon csak ollóval tudtam levágni a gyerekről a karszalagot, szóval azért nem olyan gyenge eresztés tapasztalatom szerint, hogy mindig leessen. Én amúgy császárral szültem, szóval csak hallomásból tudom, hogy belőlem kivették, nekem odamutatták, vitték ki, a gyerek apja ott állt a műtő ablakában és kísérte a gyereket a vizsgálóba ahol egyből rátették a szalagot szóval szerintem ott sem történhet csere, pedig az én lányom pár perc különbséggel született egy másik gyerekkel és mégis megoldották teljesen normálisan, a két baba nem is volt egy helyiségben közvetlen születésük után. Nálatok nem tudom mi volt a módszer, mi kaptunk egy kis tolható hordozót, minden baba abban feküdt és abban kellett vinni vizsgálatra is. Gondolom minden kórházban van valami hasonló és abban viszik el, azt tudom még elképzelni, hogy ha le is esik róla a szalag akkor benne marad abban a hordozoban de akkor meg egyértelmű hogy azé a gyereké akinek a kocsijában van. Ha meg mondjuk mérés, stb között esne le akkor szerintem kb egyből visszatennék, meg hát ezek se olyan dolgok, ahol egyszerre tíz babát vizsgálnának, legalábbis én akárhány vizsgálatra vittem mindenhol mi voltunk az egyetlenek.
2020. aug. 24. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
En is csak ollóval tudtam levágni. Plusz a ferjem azonnal fényképezte, ahogy kibújt. Szoval feltűnt volna, ha full más gyereket hoznak, akkor is, ha amnéziába estem volna. Ezek ilyen tipikus filmbe illő sztorik, de általában meg ott sem véletlen történik ilyen.
2020. aug. 25. 00:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Na, azért nekem 2 gyerkőcöm is olyan vékonyka volt, hogy a szalag egyben lecsúszott a csuklójukról. :) A nagyobbiknál konkrétan csak adták a gyerek mellé a szalagot hazaúton. Szerencsére hasonlít rám. :D
2020. aug. 25. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!