Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb álmotok az...

Mi a legnagyobb álmotok az életben? Írd oda h lány v fiú vagy. :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia kedves Kérdező! Milyen táncos szeretnél lenni?

Nekem majdnem teljesült ez a vágyam. Ugyan nem jutottam el a profi szintre, de elvégeztem a Táncművészeti Főiskola társastánc szakát, és most ez "gazdagít" (bár nem vetnek fel a milliók).

Jó lenne gondolkodás nélkül élni. Ez alatt azt értem, amit már előttem is írtak, h ne kelljen pl. azon filózni, h a 3e v a 4e ft-os ruhát vegyem-e meg a gyereknek. De nem kellenének milliárdok. Tényleg csak annyi, h pár ezer forinton ne kelljen gondolkodni.

Na persze 1-2 ház és autó is jól jönne, h a családból mindenkinek jusson.

És természetesen a boldog, egészséges élet.

A pénz pedig igenis fontos! A mai világban pláne. Aki nem ezt mondja, az valószínűleg sose nélkülözött, és nem érezte milyen az, amikor nincs. Irigylem őket!

27/N

Ja, és a pénz tényleg nem boldogít, csak az amit veszel belőle! :)

2010. aug. 31. 10:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Latin táncot tanulok és hip-hopot!De a hip-hop jobban vonz!És te mit táncolsz?
2010. aug. 31. 11:12
 23/25 A kérdező kommentje:

Ja bocs most olvastam hogy társastánc!

Ja és még annyit hogy szeretnék külföldön is híres lenni mert rájöttem arra hogyha itt Magyarországon vagy híres azzal nagyon még nem érsz el semmit!

2010. aug. 31. 11:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Na tényleg utolsó komment lesz!lenne valami jó tanácsod nekem így látatlanban?mert nem tudom hol elkezdeni!és erről a témáról nagyon nem tudok beszélni senkivel!a barátaim is járnak táncra de ők csak hobbi szinten gondolják, de én nem!köszönöm előre is
2010. aug. 31. 11:16
 25/25 anonim ***** válasza:

A legnagyobb kívánságom az EGÉSZSÉG !

A második, hogy cirkuszban dolgozhassak, és élhessem az álmomat :)

A harmadik, hogy legyen béke az egész családomban!

2010. szept. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!