Mi a legnagyobb álmotok az életben? Írd oda h lány v fiú vagy. :D
Legyen egézséges a családom.
A kislányomnak mindent megtudjak adni amit szeretne.
A férjemmel mindig szeressük egymást.
Mindenünk legyen meg amire vágyunk.
Hosszú boldog élet.
50n
Sok álmom van. A legközelebbi, amit el akarok érni: Letenni a motoros vizsgát és venni egy jó motort, azzal járni az országot, világot. (Jövő héten már kresz vizsga!)
A másik: tovább járni a dobórákra, és jól megtanulni dobolni, csak úgy, a magam örömére! Nincsenek fellépési terveim. :) Már két éve járok tanárhoz.
Az a legnagyobb álmon, hogy a a barátnőmmel örökre ugyan így szeressük egymást :)
19/F
Természetesen szeretném, ha én és a szeretteim egészségesen élnénk és nem kellene nélkülöznünk,
DE van egy extra álmom :P Szeretnék teleportálni. Az annyi midnent megoldana... :))
én gondolatolvasnék, de az mindent elrontana magánéletbenxd a teleportálás sztem nagyon ellustítana:D de csábíó csábító hm, ez tény:DD
am én szeretnék egy párt alkotni akibe szerelmes vagyok, de ez szinte lehetetlen (azért még bízom benne:)) :/ meg stabil nagyonfrankó álomállást ami érdekes, izgalmas felér szórakozással és jó keresési lehetőség. sok utazás. nyaraló egy egzotikus helyen, pl.: haitin
egy idő után gyerekek család és minden jó
a legfontosabb ami full sablon de persze VILÁGBÉKE XD
meg az irigy gyökerek leállnának a beszólongatásaikkal
hmmm, a rosszindulatú embereket utálja ki mindenki, igen, ez jó lenne:D még sokmindent tudnék írni de egyenlőre ennyi:D ja és sok sok sok kedves rendes barát :D és örök fiatalság. (nem örök élet, hanbem külsőre és egészségre értettem)
Köszönöm a válaszokat!Kívánom hogy teljesüljenek!
Akkor én is leírnám a sajátomat!!Szeretnék egyszer profi táncos lenni!!hÍRES ÉS ELISMERT LENNI!Nem tudom hogy mi lesz velem ha nem fog sikerülni pedig sajnos ehet hogy nem fog!:(És ebből szeretnék meggazdagodni!Mert tudom hogy nem a pénz a legfontosabb de azért nem rossz ha van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!