Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb álmotok az...

Mi a legnagyobb álmotok az életben? Írd oda h lány v fiú vagy. :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Legyen egézséges a családom.

A kislányomnak mindent megtudjak adni amit szeretne.

A férjemmel mindig szeressük egymást.

Mindenünk legyen meg amire vágyunk.

Hosszú boldog élet.

2010. aug. 5. 22:30
 12/25 anonim válasza:
Fiú vagyok. :) Egészségben élni a családommal aki egy gyönyörű feleségből és egy fiú gyermekből és egy lány gyermekből állna akik oda lennének értem. :D és békességben élnénk. :)
2010. aug. 12. 03:47
 13/25 anonim válasza:

50n

Sok álmom van. A legközelebbi, amit el akarok érni: Letenni a motoros vizsgát és venni egy jó motort, azzal járni az országot, világot. (Jövő héten már kresz vizsga!)

A másik: tovább járni a dobórákra, és jól megtanulni dobolni, csak úgy, a magam örömére! Nincsenek fellépési terveim. :) Már két éve járok tanárhoz.

2010. aug. 12. 07:27
 14/25 anonim válasza:

Az a legnagyobb álmon, hogy a a barátnőmmel örökre ugyan így szeressük egymást :)

19/F

2010. aug. 12. 11:23
 15/25 anonim válasza:
Az hogy sikerüljön hétfőn a fizika pótvizsgám !!! Azon kívül mozgalmas élet,egy pasi aki szeret és sok péénz.
2010. aug. 13. 22:32
 16/25 anonim válasza:

Természetesen szeretném, ha én és a szeretteim egészségesen élnénk és nem kellene nélkülöznünk,

DE van egy extra álmom :P Szeretnék teleportálni. Az annyi midnent megoldana... :))

2010. aug. 14. 17:55
 17/25 anonim válasza:
bocsi, az előző vagyok: 16 éves lány. :)
2010. aug. 14. 17:55
 18/25 anonim válasza:

én gondolatolvasnék, de az mindent elrontana magánéletbenxd a teleportálás sztem nagyon ellustítana:D de csábíó csábító hm, ez tény:DD

am én szeretnék egy párt alkotni akibe szerelmes vagyok, de ez szinte lehetetlen (azért még bízom benne:)) :/ meg stabil nagyonfrankó álomállást ami érdekes, izgalmas felér szórakozással és jó keresési lehetőség. sok utazás. nyaraló egy egzotikus helyen, pl.: haitin

egy idő után gyerekek család és minden jó

a legfontosabb ami full sablon de persze VILÁGBÉKE XD

meg az irigy gyökerek leállnának a beszólongatásaikkal

hmmm, a rosszindulatú embereket utálja ki mindenki, igen, ez jó lenne:D még sokmindent tudnék írni de egyenlőre ennyi:D ja és sok sok sok kedves rendes barát :D és örök fiatalság. (nem örök élet, hanbem külsőre és egészségre értettem)

2010. aug. 18. 20:04
 19/25 anonim válasza:
Az, hogy sikerüljön kiadni a könyveimet és tetszen az embereknek, hogy elismerjenek. Ha ez megtörténik, akkor jön vele a többi. 19/f
2010. aug. 24. 20:14
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Kívánom hogy teljesüljenek!

Akkor én is leírnám a sajátomat!!Szeretnék egyszer profi táncos lenni!!hÍRES ÉS ELISMERT LENNI!Nem tudom hogy mi lesz velem ha nem fog sikerülni pedig sajnos ehet hogy nem fog!:(És ebből szeretnék meggazdagodni!Mert tudom hogy nem a pénz a legfontosabb de azért nem rossz ha van!

2010. aug. 31. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!