Miért itélik itt el legtöbben az olyanokat akik abortuszra mennek? Szerintem nem kéne! Még mindig jobb mint hogy a kukába dobja a babát vagy éppen a kemencébe
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:06
21/37 anonim válasza:
Lehet, de ha dugni van esze, akkor ehhez is legyen. Őrület, hogy miket hallani a mai fiatalok szexuális szokásairól... így talán vissza lehetne fogni a felelőtlen mindenki mindenkivel bulikat... Előre féltem a fiaimat, hogy mikor kit csinálnak fel... :S Persze, erős, amit írtam, de olyan sok az abortusz... :(
22/37 A kérdező kommentje:
Külföldön élek és itt nagyon nem "divat" az abortusz ha valaki még fiatal kimennek hozzájuk felmérik a terepet hogy milyen helyre születne a baba és ha nem jó akkor is inkább megkell szülnie és örökbeadnia.
2010. aug. 5. 10:35
23/37 anonim válasza:
hát igen mert a legtöbb katolikus országban - lengyelország, spanyolország és irország - tilos is az abortusz hiszen pont nem ebben hisznek hogy megöljék...
24/37 A kérdező kommentje:
Otthon van az a műsor a viva tv-n az a 16. szülinap hát itt nálunk is van csak itt 16 és terhes
2010. aug. 5. 10:42
25/37 anonim válasza:
igen egy pár részt láttam - néztem belőle de aztán már nem volt gusztusom hozzá és ki is kötötték az MTV-t
csupa tápszeres kismama -szoptatni egyik se akart.
a baba a szülőknélleadva hétvégére mert a frissenszült anyka bulizna ..
egyébként is szartig vannak pénzzel...
be se fejezik a gimit ...
szóval megudorodtam.
itthon várandós tinik volt a neve a müsornak.
26/37 A kérdező kommentje:
Hát igen amilyen hisztiket lecsaptak viszont azon meglepődtem hogy egy két résznél a fiatal apuka mennyit törödött a babával az anyja meg "leszarta" hogy sir éhes vagy akármi
2010. aug. 5. 10:47
27/37 anonim válasza:
azt hiszem mi nagyon is egy véleményen vagyunk.
nekem a férjem csak hallotta de mondta egy két résznél hogy ha én igy viselkedtem volna már kitett volna mint macskát sz@rni .. hogy finoman fejezzem ki magam.
28/37 A kérdező kommentje:
Nekem is mondta a párom meg amikor jönnek a szöveggel hogy szegény depressziós lett akkor nem volt depressziós mikor a lábát kellett szétteni?
2010. aug. 5. 10:56
29/37 anonim válasza:
Én nem itélem el. Csak részben. Mielött megszületett a lányom nekem is volt.Nagyon fájt a tudat,de nem tudtam mást tenni.Egyetemre jártam. De megkaptam a magamét.30hetes kortól görcsoldót kellett ennem napi 3*0,5szemet.Pont 8óránként kellett ennem.S ezek mellé (valószinűleg) egy kis sulyú babám születt 2600gramm s 50cm.De nagyon szeretjük és szeretnénk neki tesót.
30/37 A kérdező kommentje:
Értem és sajnálom a babát de legalább azóta van és boldogok vagytok minden jót kivánok nektek
2010. aug. 5. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!